نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط با بانک اطلاعات Access

  1. #1

    Unhappy ارتباط با بانک اطلاعات Access

    چگونه می شود در 2005 #C می توان از بانک اطلاعات اطلاعات را گرفته یا نوشت؟
    نحوه اضافه کردن بانک اطلاعاتی را می دانم

  2. #2
    دوست گلم سلام
    تبریک بابت عضویتت تو سایت
    در مورد این که چطوری می تونی با بانک access ارتباط برقرار کنی و ... بهتره در مورد ADO.NET یه خورده مطلب بخونی ولی من تا شب برات یه نمونه برنامه می زارم ...
    بعد هر جایی رو که خواستی از اون برات توضیح می دم ...
    اگر هم که کارت ضروریه یه نمونه برنامه اینجا هست که می تونی از اون استفاده کنی ...
    https://barnamenevis.org/attach...9&d=1180893121

  3. #3
    اینم نمونه برنامه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    iranmsb عزیز سلام:
    بعد از خوندن نمونه شما من یه رنامه به این شکل نوشتم

    string SelCommand = "select * from tblIIEESData";
    string inCommand = "insert into tblIIEESData(DateTime,XPosition,YPosition,fltSum,i ntZ,Activate)" +
    "values=(" + datDateTime + "," + fltX + "," + fltY + "," +
    Sum + 0 +"," + true + ")";

    OleDbDataAdapter Adapter = new OleDbDataAdapter(SelCommand, cnnMain);
    DataTable dt = new DataTable();
    object[] obj = new object[6];
    Adapter.Fill(dt);
    dt.Rows.Add(obj);
    Adapter.InsertCommand = new OleDbCommand(inCommand, cnnMain);
    Adapter.Fill(dt);
    Adapter.Update(dt);


    برنامه شما کامل کار میکرد ولی برنامه من وقتی به خط
    Adapter.Update(dt);
    میرسه دیگه بقیه برنامه رو اجرا نمیکنه و مثلا اگر بعد از این خط نوشته باشیم int a = 12 و برک پوینت بگذاریم هرگز این خط اجرا نمیشه و به برنامه برمیگردیم. میشه منو رهنمایی کنید که چرا ین اتفاق می افته.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    iranmsb عزیز سلام:
    بعد از خوندن نمونه شما من یه برنامه به این شکل نوشتم

    string SelCommand = "select * from tblIIEESData";
    string inCommand = "insert into tblIIEESData(DateTime,XPosition,YPosition,fltSum,i ntZ,Activate)" +
    "values=(" + datDateTime + "," + fltX + "," + fltY + "," +
    Sum + 0 +"," + true + ")";

    OleDbDataAdapter Adapter = new OleDbDataAdapter(SelCommand, cnnMain);
    DataTable dt = new DataTable();
    object[] obj = new object[6];
    Adapter.Fill(dt);
    dt.Rows.Add(obj);
    Adapter.InsertCommand = new OleDbCommand(inCommand, cnnMain);
    Adapter.Fill(dt);
    Adapter.Update(dt);


    برنامه شما کامل کار میکرد ولی برنامه من وقتی به خط
    Adapter.Update(dt);
    میرسه دیگه بقیه برنامه رو اجرا نمیکنه و مثلا اگر بعد از این خط نوشته باشیم int a = 12 و برک پوینت بگذاریم هرگز این خط اجرا نمیشه و به برنامه برمیگردیم. میشه منو رهنمایی کنید که چرا این اتفاق می افته.

  6. #6
    دوست گلم کد اولو اینجوری تغییر بده ، احتمالا اشکال از اینه :
    select DateTime,XPosition,YPosition,fltSum,intZ,Activate from tblIIEESData

    شما باید تو دستور select ای که مینویسی تمام فیلد ها رو بنویسی و وقتی که از * استفاده میکنی این اشکال پیش میاد ...
    البته فکر کنم !!!
    یه چیز دیگه : شما تو دستور insert ، اسم 5 تا فیلد رو نوشتین ولی آرایه شیء Object که شما تعریف کردین 6 تاست ...
    تست کن و بعد جواب رو بگو .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    مرسی مشکل من حل شد.
    دلیل اول همون بود که شما هم اشاره کردی و یه دلیل دیگه استفاده از DateTime بود که با هم بودن و این متغیر رو اکسس قبول نمی کرد.
    دوتا متغیر بهش دادم یکی واسه Date و یک هم واسه Time

تاپیک های مشابه

  1. معرفی کتب آموزشی MS Access
    نوشته شده توسط koli در بخش Access
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. کدنویسی در access
    نوشته شده توسط noosha_t در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:27 عصر
  3. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •