نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: داشتن relation در یک بیندینگ سورس و امکان update

  1. #1

    داشتن relation در یک بیندینگ سورس و امکان update

    من یک جدول دارم از حسابهای اشخاص و یک جدول دارم از خود اشخاص
    حالا میخوام داخل یک datagridview اطلاعات حساب اشخاص نمایش بدم با این حالت که نام اون شخص هم نمایش بده
    پایین همین دیتاگرید هم تعدادی تکست باکس هست که هرکدام به یک فیلدی باین شدند

    مشکل من این هست که اگه بیندینگ سورس با یک relation پر کنم
    برای update مشکل بوجود میاد
    به این نموه نگاه کنید
    میخوام در دیتاگرید برای ستون person نام هر شخص بنویسه
    خیلی فکر کردم اما نتونستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317
    در قسمت commandText باید از دستور Select استفاده کنی و از عبارت Join

  3. #3
    اگه از join استفاده کنم دیگه از update نمیشه استفاده کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    دوست عزیز فکر می کنم کاملا بانکهایی که درست کردی غلط هستند
    شما باید در یکی از بانکها نام و کد شخص را بذارید و در بانک دیگر فقط کد شخص اونوقت میشه کاری که می خوای بکنی الان هیچ کدوم از تیبل هات درست نیستند اگه نتونستی بگو تا برات یه مثال بذارم

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    علاوه بر همه توضیحاتی که دوستان دادن سعی کن هنگام استفاده از دیتا بیس و در کل کار با ADO.NET همه چیز را با کد بسازی
    اینطوری دستت باز تره
    من نمونه برنامت را البته قسمت join اونو برات میذارم
    میبینی که داده هات همونطور که میخوای نشون داده میشه
    البته اصلا کد خوبی نیست فقط صرق اینکه متوجه بشی باید چیکار کنی میذلرم
    موفق باشید
    مهدی کیانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    شما باید در یکی از بانکها نام و کد شخص را بذارید و در بانک دیگر فقط کد شخص
    منم همین کار کردم
    من نمونه برنامت را البته قسمت join اونو برات میذارم
    میبینی که داده هات همونطور که میخوای نشون داده میشه
    اینو بلد بودم ولی حالا اگه بخوایم update کنیم چی؟ نمیشه که!
    وقتی از relation استفاده میکنیم دیگه update کار نمیکنه
    مشکل من همینه

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    منم همین کار کردم

    اینو بلد بودم ولی حالا اگه بخوایم update کنیم چی؟ نمیشه که!
    وقتی از relation استفاده میکنیم دیگه update کار نمیکنه
    مشکل من همینه
    کد update را میشه ببینم به چه کلی نوشتین؟

  8. #8
    چیزی شبیه به این:

    OleDbCommandBuilder bilder = newOleDbCommandBuilder(da);
    DataTable dtt = dt.GetChanges();
    if (dtt != null)
    {
    da.Update(dtt);
    }


    اینم پیغام خطا:
    Dynamic SQL generation is not supported against multiple base tables.

تاپیک های مشابه

  1. سرچ در relation
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 11:23 صبح
  2. پیداکردن Relation بین دو جدول
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 08:42 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 07:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •