نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چگونگی اتصال به SQLserver 2000 از طریق Wireless

  1. #1

    چگونگی اتصال به SQLserver 2000 از طریق Wireless

    سلام به همه دوستان
    کسی میدونه که با یک pocket pc مجهز به Wi-Fi چطوری میشه به یک SQL server که روی یک کامپیوتر روی workgroup نصب شده وصل شد؟
    یعنی بهتر بگم من یه برنامه روی PocketPC نوشتم که میخوام از طریق Wireless LAN به دیتابیسم که روی یک کامپیوتر دیگس وصل بشه. توی برنامه های ویندوز کافیه که توی ConnectionString آی پی کامپوتری که SQLserver روش نصبه رو بدیم باقی کارا خودش OK میشد. آیا روی PocketPC هم این مسئله صادقه ؟ یا روشی داره که بشه این مسئله رو handle کرد ؟ ممنون میشو راهنمایی کنین

  2. #2

    مشکل حل شد

    سلام. بعد از 3 یا 4 روز که پست قبلی رو زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم با کلی سر و کله زدن با SQLserver و غیر و ذالک بالاخره مشکل حل شد. PocketPC از طریق Wi-Fi به SQLserver کانکت شده و تبادل اطلاعات انجام می شود.

    خوبی این انجمن ها اینه که به دلیل اینکه کسی جواب نمیده آدم خودش مجبور میشه بره و یه چیز جدید یاد بگیره

    در پناه حق باشین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    میشه لطف کنی بگی چطوری اینکار رو کردی ؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    با سلام
    از دوستان کسی نیست که بتونه این سوال من رو جواب بده ‌؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط Farshad_sh مشاهده تاپیک
    سلام. بعد از 3 یا 4 روز که پست قبلی رو زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم با کلی سر و کله زدن با SQLserver و غیر و ذالک بالاخره مشکل حل شد. PocketPC از طریق Wi-Fi به SQLserver کانکت شده و تبادل اطلاعات انجام می شود.
    میشه لطف کنین و بگین چطوری مشکلتون حل شد؟؟
    منم مشکل مشابه شما رو دارم !!
    ویندوز من به SQL Server یه کامپیوتر فقط وصل میشه وقتیکه می خوام به یه دستگاه دیگه وصل بشم نمی تونم خطا می زنه

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط iman_s52 مشاهده تاپیک
    میشه لطف کنین و بگین چطوری مشکلتون حل شد؟؟
    منم مشکل مشابه شما رو دارم !!
    ویندوز من به SQL Server یه کامپیوتر فقط وصل میشه وقتیکه می خوام به یه دستگاه دیگه وصل بشم نمی تونم خطا می زنه
    سلام.
    من از طریق ویندوز موبایل و Wi-Fi به یه کامپیوتر دیگه که روش SQLserver نصب بود وصل شدم و اطلاعاتم رو انتقال دادم. اما منظور شما رو متوجه نمیشم که میگیر ویندوزتون به یه SQLserver وصل میشه میشه بیشتر توضیح بدین مشکل کجاست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    سلام دوست عزیز
    بله من از طریق Wi - Fi می تونم به SQL Server وصل بشم ولی فقط به کامپیوتر خودم وصل میشه ولی وقتی می خوام به همون دیتا بیس روی ایستگاه دیگه وصل بشم Error میده.
    اینم Connection String ای که استفاده میکنم ( من مونودم جرا روی یه کامپیوتر جواب میده ولی بقیه نه!!!)


    "Data Source=" + tbServer.Text.Trim() +",1433;Initial Catalog=Manager;User ID=" + tbUser.Text.Trim() +
    ";Password=" + tbPass.Text.Trim() + ";";

  8. #8
    میشه کامل بگید چطور وصل شدید ؟
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط iman_s52 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    بله من از طریق Wi - Fi می تونم به SQL Server وصل بشم ولی فقط به کامپیوتر خودم وصل میشه ولی وقتی می خوام به همون دیتا بیس روی ایستگاه دیگه وصل بشم Error میده.
    اینم Connection String ای که استفاده میکنم ( من مونودم جرا روی یه کامپیوتر جواب میده ولی بقیه نه!!!)


    "Data Source=" + tbServer.Text.Trim() +",1433;Initial Catalog=Manager;User ID=" + tbUser.Text.Trim() +
    ";Password=" + tbPass.Text.Trim() + ";";
    مشکل کارم بخاطر این بود که SQL Server SP3 استفاده نکرده بودم !!!
    دوست عزیز وصل شدنش هیچ طور خاصی نیست یهنی شما دقیقا همون کاری که واسه مابقی برنامه ها انجام می دادی ( واسه وصل شدن به دیتا)‌ از همون روش هم اینجا استفاده میکنی فقط SP3 SQL یادت نره

  10. #10

    نقل قول: مشکل حل شد

    شما واقعا متصل شدید.
    به من در زمان open کردن connection یک error می ده
    PlatformNotSupportedException

  11. #11

    نقل قول: مشکل حل شد

    نقل قول نوشته شده توسط tanbakue مشاهده تاپیک
    شما واقعا متصل شدید.
    به من در زمان open کردن connection یک error می ده
    PlatformNotSupportedException
    با سلام من هم همین error رو دریافت میکنم کسی هست
    کمک کنه ؟

  12. #12

    نقل قول: چگونگی اتصال به SQLserver 2000 از طریق Wireless

    سلام.
    من هم همین مشکل رو دارم. در واقع من با چندین PC هم میتونم به دیتابیسی که داخل یکی از پی سی ها هست وصل بشم. اما وقتی می خوام با PocketPC که روش ویندوز CE6 وصل بشم اکسپشن میده برنامم.
    کسی می دونه مشکل کجاست؟

  13. #13

    نقل قول: چگونگی اتصال به SQLserver 2000 از طریق Wireless

    اگر collation بانکت لاتین باشه خطا نمیده ولی با collation فارسی یا عربی ایراد میگیره

تاپیک های مشابه

  1. کنترل دسترسی به پایگاه داده sqlserver 2000 در C#‎
    نوشته شده توسط shirin_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 23:22 عصر
  2. کپی گرفتن از کاربر sa در SQLServer 2000?
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 مهر 1386, 11:22 صبح
  3. اتصال یک پایگاه داده SQLserver 2000 به#C
    نوشته شده توسط atefeh_63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 06:54 صبح
  4. کدام نسخه SQLServer . نسخه 2000 یا 7
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •