نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قراردادن آدرس های بزرگ فایلها در Label

  1. #1

    Question قراردادن آدرس های بزرگ فایلها در Label

    سلام دوستان
    من میخوام آدرس فایلها را به ترتیب در یک Label نمایش بدم مثل همون کاری که در برنامه های کپی انجام میشه که در هنگام کپی کردن آدرس فایلها هم زده میشه.
    حالا مشکل من اینجاست که خوب اگر آدرس فایل بزرگ باشه در label جا نمیشه؟ باید چی کار کنم.
    البته از خاصیت Word wrap هم نمیتونم استفاده کنم چون این ویژگی زمانی عمل میکنه که فضای خالی بین کلمات باشه ولی در آدرس یک فایل هیچ فضای خالی وجود ندارد.
    اگر کسی راه حلی داره بگه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool PathCompactPathEx

    اسم تابع رو که تو عنوان پست نوشتم.
    این تابع رو به فرم اضافه کن :


    Private Declare Function PathCompactPathEx Lib "shlwapi.dll" Alias "PathCompactPathExA" (ByVal pszOut As String, ByVal pszPath As String, ByVal cchMax As Long, ByVal dwFlags As Long) As Long




    Private Sub Form_Load()
    Dim Buffer As String

    Buffer = String(255, 0)
    PathCompactPathEx Buffer, "C:\folder1\folder2\folder3\file.exe", 16, 0
    Text1.Text = Left$(Buffer, InStr(1, Buffer, Chr$(0)) - 1)
    End Sub


    موفق باشی.

  3. #3
    خیلی ممنون.
    ببینم در Filesystemobject یا همون fso تابعی برای این کار وجود نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    خیر باید این تابع استفاده کنید.
    دات نت که دیگه خودش همه این کارا رو انجام میده...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش محتوای فیلد در یک label
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 13:46 عصر
  2. جداکردن سه رقم سه رقم عدد موجود در label
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 05:34 صبح
  3. رنگی کردن قسمتی از Label
    نوشته شده توسط sokote_bi_payan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 11:23 صبح
  4. فوری:نمایش یک Label از DataGrid در یک Label خارج آن
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •