نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: 'You cannot add or change a record because a related record is required in table 'cla

  1. #1

    'You cannot add or change a record because a related record is required in table 'cla

    سلام
    من یک برنامه با اکسس دارم که وقتی اجرا میکنم در دبی ادیت یک کد دانشجو وارد می کنم و سپس دکمه سیو را می زنم و و قتی دوباره یک کد دیگر در دبی ادیت وارد کنم و سپس دکمه جدید را می زنم که ببینم کد تکراری است یا نه این ارور را می دهد
    ---------------------------
    Debugger Exception Notification
    ---------------------------
    Project Project1.exe raised exception class EOleException with message 'You cannot add or change a record because a related record is required in table 'class''. Process stopped. Use Step or Run to continue.
    ---------------------------
    OK Help
    ---------------------------

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid.Kad
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    پُشت هیچستانم...
    پست
    349
    این پیغام وقتی میاد که یه Relation بین این جدول و یه جدول دیگه وجود داشته باشه.
    یعنی در واقع یک فیلد در این جدول fk هست برای یه فیلد دیگه توی جدول class.
    وقتی که مقدار رو وارد می کنید چون توی جدول Class این مقدار نیست ( یا ممکنه Null وارد کرده باشید) error میده.
    از توی قسمت relation چک باکس Enforce Refrential Integrity رو uncheck کنید.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid.Kad مشاهده تاپیک
    از توی قسمت relation چک باکس Enforce Refrential Integrity رو uncheck کنید.
    این کار پاک کردن صورت مسئله هست!! با این کار کل Relation ها رو به هم میریزه!!

    شما دارید یک رابطه احتمالا مستر دیتیلی رو به هم میریزید ، حدس هم میزنم دلیلش اینه که وقتی کارتون با یک رکورد تموم شد توی DBEDit کد رو عوض میکنید که بره سراغ یک رکورد دیگه ، در حالیکه بجای اینکه بره روی یک رکورد دیگه میخواد همین رکورد رو ادیت کنه ، برای حلش وقتی کار تموم شد مثلا یک ادیت بزار که کد بدی رو کاربر توی اون بزنه بعد روی اون کد Locate کن ، فیلد کلیر رو هم هیچ وقت قابل ادیت نزار.

تاپیک های مشابه

  1. فرق packed record با record چیه؟
    نوشته شده توسط A.Nemati در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 15:33 عصر
  2. ثابت نگه داشتن تعداد record ها
    نوشته شده توسط amin192amin در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 11:49 صبح
  3. you can't go to the specified record
    نوشته شده توسط fanavar در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 13:23 عصر
  4. find and edit one record in table
    نوشته شده توسط Network در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1383, 16:38 عصر
  5. add new record
    نوشته شده توسط mes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 11:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •