صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 52 از 52

نام تاپیک: مشکل در نصب دلفی 2007

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    برای استفاذه از نرم افزار Emule شما باید اینترنت پرسرعت رایگان داشته باشید. همچنین سرور پورت نرم افزار مزبور را نبسته باشد و valid ip . در غیر این صورت به آقای کرامتی و مغازه ها باید دوباره مراجعه فرمایید.

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    دوستان من قبلا دلفی 2007 را نصب کرده ام و به علت مشکلی کامپیوتر فرمت کرده ام حال که می خواهم مجدد نصب کنم ابتدا نصب پیغام خطا زیر می دهد

    Error 1335 - the cabinet File 'netfxd1.cab' requied ....

    کل مجموعه روی هارد کپی کردم باز هم این خطا را می دهد ، دلفی 2007 دیگری تهیه کردم باز هم همان پیغام می دهد

  3. #43
    آیا Dot Net Framework نصبه؟

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    نقل قول نوشته شده توسط Arman_1367 مشاهده تاپیک
    آیا Dot Net Framework نصبه؟
    خود دلفی 2007 نصب می کند ؟ ضمنا من Framework نصب می خواهم بکنم پیغام خطا

    Extracting file faild it is most likely caused by low memory (low disk space for swapping file) corrupted cabinet file

    با تشکر

  5. #45
    کاربر تازه وارد آواتار ms_mohaghegh
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شوشتر
    سن
    39
    پست
    44
    با توجه به این پیغام خطا موقع نصب دات نت، مشکل شما باید کمبود فضای خالی توی درایو ویندوز باشه.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    نقل قول نوشته شده توسط ms_mohaghegh مشاهده تاپیک
    با توجه به این پیغام خطا موقع نصب دات نت، مشکل شما باید کمبود فضای خالی توی درایو ویندوز باشه.
    نه این مشکل بدلیل کمبود فضا نیست . شما بایستی پوشه دات نت فریم ورک و اسم فایل نصبی اونو عوض کنید و مجددا اونو نصب کنید .این مشکل برای بنده و چند نفر از دوستان دیگه هم بوجود آمده بود که با این ترفند حل شد

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    نقل قول نوشته شده توسط babak869 مشاهده تاپیک
    نه این مشکل بدلیل کمبود فضا نیست . شما بایستی پوشه دات نت فریم ورک و اسم فایل نصبی اونو عوض کنید و مجددا اونو نصب کنید .این مشکل برای بنده و چند نفر از دوستان دیگه هم بوجود آمده بود که با این ترفند حل شد
    من هم نام فایل و هم نام فولدر عوض کردم باز همان مشکل قبلی سر جایش است

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    من دلفی نصب کردم موقع اجرا این پیغام می دهد

    Exception EstringListError in module rtl100.bpl at 000350CD list index out of bounds

    توی همین تاپیک یکی از دوستان فایل delphide100.bpl گذاشته بود دانلود کردم و جایگزین باز هم این مشکل می دهد

    با تشکر

  9. #49
    باید یک یوزر جدید بسازی و بعد از داخل اون یوزر دلفی را اجرا کنی همین.

  10. #50

    نقل قول: مشکل در نصب دلفی 2007

    سلام
    اگه مشکلتون در نصب دلفی توی win7 باشه باید روی فایل ستاپ کلیم راست کنید و از زبانه compability در قسمت compability mod گزینهwindows xp sp2 را انتخاب کنید .

  11. #51

    نقل قول: مشکل در نصب دلفی 2007

    سلام
    اقا تو رو خدا کسی هست این کرک دلفی 2007 رو به ما بده ؟
    این فایل d2007tweaks ما نمیدونم ویروسی شده اجرا نمیشه . پیغامش اینه.:the application failed to initialize properly (0xc00000005
    کسی میتونه برا ما این فایلو بزاره خداخیرش بده کارم خیلی گیره.

  12. #52

    نقل قول: مشکل در نصب دلفی 2007

    سلام خسته نباشید

    میخواستم بپرسم ارور EuroConverterHomeOperations.java و یکی دو ارور دیگه که موقع نصب دلفی 7 میده دلیلش چیه؟

    خیلی ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دیباگ کردن دلفی 2007
    نوشته شده توسط hosseinmehr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1387, 08:58 صبح
  2. چطور میشه اینتر فیس آفیس 2007 رو درست کرد
    نوشته شده توسط mpg_of_shb در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:00 عصر
  3. مشکل در ارتباط اکسس2007 به SQL
    نوشته شده توسط emad_ban در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 09:04 صبح
  4. نرم افزارهای چند لایه در دلفی 2007
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 20:06 عصر
  5. گزارش گیری در دلفی 2007
    نوشته شده توسط qazwsx در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 21:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •