نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: چگونگی ping کردن IP

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار kamal_habibi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    آ.غ-بوکان
    پست
    42
    تشکر کردن
    16
    9 بار تشکر شده در 5 پست

    چگونگی ping کردن IP

    من میخواستم یک برنامه بنویسم و بتونم یک IP درشبکه رو Ping کنم و نتیجه آن را در یک Memo ببینم اگه سورس کاملی در این رابطه دارید لطفا بذارید

  2. #2
    مدیر کل سایت آواتار vcldeveloper
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    پست
    13,921
    تشکر کردن
    1,363
    9,064 بار تشکر شده در 4,746 پست
    با استفاده از Indy به راحتی می تونید این کار را انجام دهید. در Demoهای Indy مثالی به اسم PingGUI وجود داره گه دقیقا همین کاری که شما میخواید رو انجام میده (البته نتیجه را در یک ListBox میریزه بجای Memo).
    Demo های Indy را می توانید از سایتش دانلود کنید، همراه دلفی نیستند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    تشکر کردن
    125
    125 بار تشکر شده در 101 پست
    آقای کشاورز ممکنه آدرس رو هم بگید

  4. #4
    مدیر کل سایت آواتار vcldeveloper
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    پست
    13,921
    تشکر کردن
    1,363
    9,064 بار تشکر شده در 4,746 پست


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار kamal_habibi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    آ.غ-بوکان
    پست
    42
    تشکر کردن
    16
    9 بار تشکر شده در 5 پست
    سالم دوستان بالاخره با کمی کلنجار رفتن تونستم یه چیز جالب درست کنم
    میخوام که شما هم استفاده کنید
    جهت استفاده برای پینگ کردن در یک شبکه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. 4 کاربر از kamal_habibi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    پست
    263
    تشکر کردن
    49
    12 بار تشکر شده در 9 پست

    Smile نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    من از دموی ایندی واسه پینگ کردن استفاده کرده ام .
    اما وقتی یه سایتی رو پینگ می کنم جواب خوبی نمی ده . گاهی جواب می ده بعد از کلی
    پینگ کردن و گاهی هم جواب نمی ده . ایندی من10.2.5 هست
    و تو دلفی 2009 کامپایل کردم
    حتی وقتی آدرس آی پی اون رو به جا ی اسمش وارد می کنم بازم همونطوره
    اما وقتی با دستور پینگ خود ویندوز از پرامت پینگ می کنم مشکلی نداره
    این اشکال از چیه
    لطفا کمک کنید



    procedure TfrmPing.btnPingClick(Sender: TObject);
    var
    i: integer;
    begin
    ICMP.OnReply := ICMPReply;
    ICMP.ReceiveTimeout := 1000;
    btnPing.Enabled := False; try
    ICMP.Host := edtHost.Text;
    for i := 1 to spnPing.Value do begin
    ICMP.Ping;
    Application.ProcessMessages;
    end;
    finally btnPing.Enabled := True; end;
    end;

    procedure TfrmPing.ICMPReply(ASender: TComponent; const ReplyStatus: TReplyStatus);
    var
    sTime: string;
    begin
    // TODO: check for error on ping reply (ReplyStatus.MsgType?)
    if (ReplyStatus.MsRoundTripTime = 0) then
    sTime := '<1'
    else
    sTime := '=';

    lstReplies.Items.Add(Format('%d bytes from %s: icmp_seq=%d ttl=%d time%s%d ms',
    [ReplyStatus.BytesReceived,
    ReplyStatus.FromIpAddress,
    ReplyStatus.SequenceId,
    ReplyStatus.TimeToLive,
    sTime,
    ReplyStatus.MsRoundTripTime]));
    end;





    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (9.1 کیلوبایت, 476 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (27.3 کیلوبایت, 470 دیدار)

  8. #7
    کاربر تازه وارد آواتار babakmomeni
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76
    تشکر کردن
    68
    48 بار تشکر شده در 32 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط iamehsan56 مشاهده تاپیک
    من از دموی ایندی واسه پینگ کردن استفاده کرده ام .
    اما وقتی یه سایتی رو پینگ می کنم جواب خوبی نمی ده . گاهی جواب می ده بعد از کلی
    پینگ کردن و گاهی هم جواب نمی ده . ایندی من10.2.5 هست
    و تو دلفی 2009 کامپایل کردم
    حتی وقتی آدرس آی پی اون رو به جا ی اسمش وارد می کنم بازم همونطوره
    اما وقتی با دستور پینگ خود ویندوز از پرامت پینگ می کنم مشکلی نداره
    این اشکال از چیه
    لطفا کمک کنید
    سلام. بالاخره یکی این تاپیک رو از اعماق خاک بیرون کشید(محض مزاح عرض کردم). این مورد رو بنده هم تست کردم البته با سورس خودم و دلفی 7 و ایندی 8 (همشون زیرخاکی هستن عین خودم). تقریبا مثل شما جواب گرفتم. مقصر اصلی حادثه هم خاصیتی به نام RecieveTimout هستش. اگه این زمان کم تعیین بشه یا سرعت خط اونقدر زغالی باشه که زمان پاسخ هاست بیشتر از این زمان بشه اون فاجعه ای که حضرت عالی بهش اشاره کردین رخ حواهد داد. برنامه نمونه رو توی ضمیمه تقدیم کردم.
    موفق باشید...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله babakmomeni : سه شنبه 07 مهر 1388 در 14:15 بعد از ظهر دلیل: ضمیمه کردن فایل
    همه چیز را همگان دانند ...

  9. 3 کاربر از babakmomeni به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  10. #8
    کاربر تازه وارد آواتار tadeh2010
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    پست
    98
    تشکر کردن
    130
    9 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام خیلی خوب بود.
    ولی یک سوال اگر بخواهیم n تا IP مختلف را همزمان Ping بکنیم چی کار باید کرد؟
    تحقیقاتی در این باره کردم ولی به نتیجه کلی نرسیده ام
    1-می شود با threadها هر IP ای را کنترل کرد. ولی بلد نیستم
    2-می شود با متد new برای هر IP یک Timer و Indy جداگانه ساخت . که بازهم چگونگی کار را بلد نیستم
    حالا یکی از اساتید فن کمکم بکند
    ممنونم

  11. #9
    VIP آواتار Felony
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Firmament
    پست
    5,770
    تشکر کردن
    494
    4,387 بار تشکر شده در 2,614 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط tadeh2010 مشاهده تاپیک
    سلام خیلی خوب بود.
    ولی یک سوال اگر بخواهیم n تا IP مختلف را همزمان Ping بکنیم چی کار باید کرد؟
    تحقیقاتی در این باره کردم ولی به نتیجه کلی نرسیده ام
    1-می شود با threadها هر IP ای را کنترل کرد. ولی بلد نیستم
    2-می شود با متد new برای هر IP یک Timer و Indy جداگانه ساخت . که بازهم چگونگی کار را بلد نیستم
    حالا یکی از اساتید فن کمکم بکند
    ممنونم
    تو پست شماره 66 این تاپیک براتون یه نمونه قرار دادم .

  12. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Felony از وی تشکر کرده‌اند:


  13. #10
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    469
    تشکر کردن
    105
    162 بار تشکر شده در 103 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام

    من از IdICMP برای پینگ کردن استفاده کردم اما وقتی یک IP خارج از Lan وارد می کنم چون Default Gateway اجازه خارج شدن و نمیده ارور Unreachable رو دیافت نمی کنم و فقط Timeout دریافت می کنم در حالیکه توی command prompt دقیقا همین مورد ذکر میشه.راه حل چیه که مثل command prompt نتیجه بگیرم؟

  14. #11
    کاربر تازه وارد آواتار tadeh2010
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    پست
    98
    تشکر کردن
    130
    9 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام
    امکان دارد یک مثال بزنید
    و فرق بین آنچه command prompt و برنامه شما نمایش می دهد را با مثال بیان بکنید.

  15. #12
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    469
    تشکر کردن
    105
    162 بار تشکر شده در 103 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    حالت command prompt
    cmd-ping.JPG

    حالت برنامه
    test-ping.JPG

  16. #13
    کاربر تازه وارد آواتار tadeh2010
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    پست
    98
    تشکر کردن
    130
    9 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام دوست عزیز
    من هم دارم بر روی پروژه ای کار می کنم که کار پینگ کردن را انجام می دهد
    با این فرق که من چند IP را یک زمان و بطور متنواب می خواهم پینگ بکنم
    بعد از مدتها جستجو و کارهای متفاوت و همچنین کمک اساتیدی همچون آقای مجتبی تاجیک که در پست 9 همین تاپیک هم کمک بزرگی به من کردند
    توانستم بعد از جستجو های زیادی کامپوننت و برنامه جالبی در این زمینه پیدا بکنم
    و با تغییر ابتدایی و کوچکی مثال ساده ای از یک برنامه ی مانیتورینگ نودها را بسازم
    برنامه همراه با کامپوننتهایش را برایتان upload کرده ام
    همچنین برای اطلاعات بیشتر سایتهایی هم که خودم کامپوننتها یا برنامه را از آنها دانلود نموده ام را اضافه کرده ام
    http://www.magsys.co.uk/delphi/magics.asp
    http://www.overbyte.be/frame_index.html
    درضمن من از دلفی 2010 استفاده می کنم و تمامی PChar ها را به صورت
    PAnsiChar(AnsiString(Str))
    استفاده کرده ام.
    یک مورد دیگر من هنوز برنامه ام را کامل نکرده ام اگر به نتیجه رسیدید من را فراموش نکنید حتما شما هم می توانید گوشه ای از سوالات من را پاسخ دهید
    متشکرم
    http://www.4shared.com/file/lu-l_YLH/Ping.html
    اگر مشکلی در دانلود فایل داشتید حتما مطلعم سازید.
    آخرین ویرایش به وسیله tadeh2010 : دوشنبه 30 آبان 1390 در 18:38 بعد از ظهر دلیل: [DOWNLOAD]

  17. 3 کاربر از tadeh2010 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  18. #14
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    469
    تشکر کردن
    105
    162 بار تشکر شده در 103 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام دوست عزیز Tadeh2010

    لینک هایی که دادی واقعا مفید بودند.
    کامپوننت ها رو دانلود کردم و نصب کردم و از یونیتی که در لینک اول گذاشته شده بود هم استفاده کردم و با استفاده از یک حلقه For به تعداد مورد نیاز ترد ساختم.برنامه هم فریز نشد.

    باز هم ممنون

  19. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    پست
    31
    تشکر کردن
    40
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    نقل قول نوشته شده توسط tadeh2010 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من هم دارم بر روی پروژه ای کار می کنم که کار پینگ کردن را انجام می دهد
    با این فرق که من چند IP را یک زمان و بطور متنواب می خواهم پینگ بکنم
    بعد از مدتها جستجو و کارهای متفاوت و همچنین کمک اساتیدی همچون آقای مجتبی تاجیک که در پست 9 همین تاپیک هم کمک بزرگی به من کردند
    توانستم بعد از جستجو های زیادی کامپوننت و برنامه جالبی در این زمینه پیدا بکنم
    و با تغییر ابتدایی و کوچکی مثال ساده ای از یک برنامه ی مانیتورینگ نودها را بسازم
    برنامه همراه با کامپوننتهایش را برایتان upload کرده ام
    همچنین برای اطلاعات بیشتر سایتهایی هم که خودم کامپوننتها یا برنامه را از آنها دانلود نموده ام را اضافه کرده ام
    http://www.magsys.co.uk/delphi/magics.asp
    http://www.overbyte.be/frame_index.html
    درضمن من از دلفی 2010 استفاده می کنم و تمامی PChar ها را به صورت
    PAnsiChar(AnsiString(Str))
    استفاده کرده ام.
    یک مورد دیگر من هنوز برنامه ام را کامل نکرده ام اگر به نتیجه رسیدید من را فراموش نکنید حتما شما هم می توانید گوشه ای از سوالات من را پاسخ دهید
    متشکرم
    http://www.4shared.com/file/lu-l_YLH/Ping.html
    اگر مشکلی در دانلود فایل داشتید حتما مطلعم سازید.
    ظاهرا فیلتر شده. میشه لینک درست رو بذارید؟؟

  20. #16
    کاربر تازه وارد آواتار tadeh2010
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    پست
    98
    تشکر کردن
    130
    9 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام
    چک کردم
    این لینکها درست بودند (بدون فیلتر شکن)
    http://www.magsys.co.uk/delphi/magics.asp
    http://www.overbyte.be/frame_index.html
    البته این دوتا سایت فوق سایتهایی هستند که من از آنها کامپوننتها و برنامه هایی را دانلود کردم که در ساخت برنامه ام کمکم کردند.
    و لینک سومی حق با شماست!؟
    خوب یه جایی را پیشنهاد بکنید من برنامه را بگذارم که همه بتوانند بردارند.آیا توی همین سایت هم می شود چنین کاری کرد؟
    اگر هم می خواهید یک ایمیل بدهید تا برایتان ایمیلش بکنم.

  21. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید tadeh2010 از وی تشکر کرده‌اند:


  22. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    3
    تشکر کردن
    1
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام دوستان
    من این تایپیک رو چندین مرتبه خوندم.باضافه یکی دو هفته ای هم هست دارم توی اینترنت سرچ میکنم
    خوب مطالب زیادی هم بدست آوردم اما تمام کدها ،یک error به من میدن
    اون ارور هم اینه :
    socket error #13 access denied

    حتی بعد از این هم توی cmd دستور scktsrvr - install رو هم اجرا کردم
    ولی باز هم این ارتباط برقرار نشد

    ممنون میشم اگه به من کمک کنید

  23. #18
    مدیر بخش آواتار بهروز عباسی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    ntddk.h
    پست
    1,295
    تشکر کردن
    60
    1,925 بار تشکر شده در 972 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    درود
    اینــــــــــو ببین

    واینم یک نمونه

    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    Everything that has a beginning has an end.




  24. 2 کاربر از بهروز عباسی به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  25. #19
    کاربر تازه وارد آواتار tadeh2010
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    پست
    98
    تشکر کردن
    130
    9 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام دوست عزیز
    من متوجه مشکل شما نشدم!؟
    یعنی با این error تا به حال برخورد نداشتم
    این ایراد( socket error #13 access denied )چه موقعی پیش می آید؟
    موقعی که از داخل برنامتان می خواهید IP ای را پینگ نمایید؟
    آیا با دستور پینگ ویندوز مشکلی دارید، بعنی درموقع پینگ کردن همان IP در Run با ایرادی مواجه می شوید؟
    آیا از برنامه دوستمان آقای عباسی استفاده کردید؟

  26. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    3
    تشکر کردن
    1
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    tadeh 2010 : آره امتحان کردم و مشکلی نداشتم
    فقط وقتی که می خوام یک ip رو تست کنم(exe برنامه) این error رو میده

    جناب عباسی از توجه شما بسیار متشکرم
    اما این لینکی رو هم که گذاشتید قبلاً تست کردم
    و باز هم با مشکل مواجه شدم
    البته مشکلی با سوکت نداشتم تنها یک errror ،به دو خط کد زیر میده

    phe := GetHostByName(PChar(AIP));
    .
    .
    .
    pac := phe^.h_addr_list^;

    و می خواد که بجای pchar از pansichar استفاده کنم

    خوب من هم کد ؛رو به صورت زیر تغییر دادم و در نهایت با همون error سوکت مواجه شدم

    phe := GetHostByName(pansichar(pstring(AIP)));
    .
    .
    pac := pchar(phe^.h_addr_list^);

  27. #21
    مدیر بخش آواتار بهروز عباسی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    ntddk.h
    پست
    1,295
    تشکر کردن
    60
    1,925 بار تشکر شده در 972 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    و باز هم با مشکل مواجه شدم
    اون برنامه ای که گذاشتم با Delphi XE و Win 7 تست کردم IP بهش دادم و بدون مشکل اجرا شد.
    Everything that has a beginning has an end.




  28. #22
    کاربر تازه وارد آواتار tadeh2010
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    پست
    98
    تشکر کردن
    130
    9 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: چگونگی ping کردن IP

    سلام
    من یک برنامه درست کردم برای multi ping کردن که به صورت فرم MDI می باشد ولی بلد نیستم که از Thread ها استفاده بکنم کسی می تواند کمک بکند.
    اگر بشود از Thread استفاده کرد برای هر فرمی که ساخته می شود (هر IP یک نام که برای کپشن فرم می باشد می گیرد و یک form child ساخته میشود که داخلش یک timer می باشد که هر یک ثانیه یا هر زمانی که تنظیم کرده باشیم از طریق کامپوننت ایندی ICMP آی پی فرم مربوطه را پینگ می کند)،
    برنامه بسیار خوبی برای مدیران شبکه ها می شود.
    source کامل اش را گزاشته ام.
    http://s1.picofile.com/file/74361611..._ICMP.rar.html
    آخرین ویرایش به وسیله tadeh2010 : یکشنبه 25 تیر 1391 در 21:41 بعد از ظهر دلیل: توضیحات بیشتر

تاپیک های مشابه

  1. Ping کردن 10 تا آدرس IP به ترتیب
    نوشته شده توسط federrer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 18:39 بعد از ظهر
  2. پیاده سازی دستور ping در برنامه
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 10:38 قبل از ظهر
  3. مشکل در استفاده از دستور Ping
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یکشنبه 18 تیر 1385, 05:45 قبل از ظهر
  4. Ping
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 04:55 قبل از ظهر
  5. استفاده کردن از PING در برنامه !
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنجشنبه 03 مهر 1382, 06:41 قبل از ظهر

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •