نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: agent

  1. #1
    مهمان

    agent

    سلام
    یه سوال در مورد agent ها دارم قبلا همین جا کلی در مورد این قضیه بحث شده بود ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم
    سوالم اینه
    چه جوری میشه متن بالون رو برای فارسی راست چین کرد؟؟؟
    البته فقط با اضافه کردن خاصیت bidimode این مشکل حل نمیشه
    خیلی فوریه لطفا کمکم کنین
    مرسی

  2. #2
    مهمان
    بابا ایها الناس چرا کسی جواب نمیدددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددددددده
    خوب شد گفتم فوریه :cry: :?

  3. #3
    مهمان
    بابا مسلمونا جواب بدین خیلی عجله دارم :cry:

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1

    کار با Microsoft Agent

    با سلام ....

    برای استفاده از agent ها باید مطمئن بشی که Agent Server نصب هست یا نه در ضمن به یک Character هم نیاز دارى که روی ویندوز XP و 2000 به طور پیش فرض Merlin.acs نصب هست.

    حالا برای کار با Agent در دلفى به منوى Project/Import Type Library برو و از لیست
    Microsoft Agent Control رو نصب کن حالا با ایجاد یک Application جدید و افزودن ActiveX
    به فرم با تایپ کد زیر روی OnCreate فرم Agent رو مشاهده کن :

    Agent1.Characters.Load('merlin','merlin.acs');
    Agent1.Characters.Item['merlin].Show(0);
    Agent1.Characters.Item['merlin].Play('Greet');
    Agent1.Characters.Item['merlin].Play('DoMagic1');

    اگر مشکلى داشتی با من تماس بگیر...

    +98 311 775 2594 عرفان عرب فخری
    :shock:

  5. #5
    مهمان
    ina ro ke khdoam ham balad boodam
    man faghat mikham baloon right2left beshe

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113
    bayad agent araabic shavad
    ghesmat languege

تاپیک های مشابه

  1. URL برای دانلود Agent ها و لیست فرامین هر کدام
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:12 عصر
  2. چگونگي نمایش انیمیشن های یک agent
    نوشته شده توسط masoud_583 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:08 عصر
  3. درمورد agent
    نوشته شده توسط archi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 23:40 عصر
  4. استفاده ار agent
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 06:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •