نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: Beep

  1. #1

    Beep

    با سلام. من می خوام توی برنامه VB وقتی خطایی رخ میده بوق زده بشه اما وقتی دستور Beep رو اجرا می کنم پیغام Invalid use of Property نشون میده. می خواستم بدونم بکار بردن این دستور پارامتر یا sintax خاصی داره؟ و باید برای انجام اینکار چکار کنم?

  2. #2
    نه !
    کاره خاصی نباید بکنی
    همون Beep کافیه

    مگر از این تابع API استفاده کرده باشی که باید پارامتر هاشو بهش بدی !!!
     
    Public Declare Function Beep Lib "kernel32" (ByVal dwFreq As Long, ByVal dwDuration As Long) As Long

    که در این تابع اولین پارامتر فرکانس صدایی که میخوای پخش بشه و دومی هم مدت زمانی که باید اون صدا پخش بشه هستند !

  3. #3
    Beep را می تونی همانطور مه سیاوش گفته از Api استفاده کنی و هم از خود ویژوال بیسیک

    فقط کافی بنویسی Beep

    Farshad Nooranian


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    البته شما هم میتونی پخش صدا رو هم از طریق بلندگوی داخلی کیس انجام بدی و هم از طریق بلند گویی خارج از کیس مثلا یک اسپیکر

  5. #5
    سلام. از جواباتون ممنون اما همونطور که گفتم دستور Beep ساده موقع اجرا همچین پیغام خطایی میده. حالا اگه بخوام از API استفاده کنم میشه لطف کنید یه مثال عملی از پارامتراش برام بنویسید؟ من نمیدونم فرکانسو چه عددی بدم؟ ممنونم.

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    366
    تو تابع API رو بنویس / بعد توی رویداد یک Command بنویس Beep و یه فاصله بده ، خودش پارامتر ها رو ازت می خواد ---- 2 تا بیشتر نداره که !
    - پارامتر اول مربوط میشه به بم یا زیری نت و یا همون آهنگی که قراره پخش بشه .
    - پارامتر دوم هم میگه چقدر آهنگ رو برات پخش کنم . اگه 1000 وارد کنی ، 1 ثانیه ناله میکنه .


    در ضمن تابعی رو که آقا سیاوش نوشتن رو باید توی Module بنویسی نه فرم برنامه !
    اگه میخوای داخل فرم برنامه بنویسی باید به جای Public از Private استفاده کنی .


    امیدوارم متوجه شده باشی

  7. #7
    بله با توابع API کمابیش کار کردم، فقط تو فرکانسش مشکل داشتم که اونم حل شد. بالاخره تونستم ناله سیستممو در بیارم. از راهنمائیتون ممنون.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    البته میتونی یک کار جالب تر هم انجام بدی
    واون هم اجرای یک فایل صوتی مثلا در هنگام ورود یک داده نا معتبر می باشد که جالب تره
    اما احتیاج به بلند گو داره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630
    دوستان اگر بخوام یک فایل صوتی رو در هنگام لود شدن برنامه قراربدم چطوریه؟

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1344 مشاهده تاپیک
    دوستان اگر بخوام یک فایل صوتی رو در هنگام لود شدن برنامه قراربدم چطوریه؟
    بین منظورت اینه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    اینم یه مثال برای Beep
     
    Option Explicit
    Private Declare Function Beep Lib "kernel32" (ByVal dwFreq As Long, ByVal dwDuration As Long) As Long
    Private Sub Form_Load()
    Dim i As Long
    For i = 1 To 6000 Step 10
    Beep i, 50
    DoEvents
    Next i
    End Sub

  12. #12

    نقل قول: Beep

    سلام دوست عزیز
    من هم از کد شما استفاده کردم
    ممنون از لطف شما

تاپیک های مشابه

  1. دادن پیغام همراه صدای beep در وب به C#‎
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 16:50 عصر
  2. قطع صدای beep
    نوشته شده توسط erios2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 11:20 صبح
  3. قطع صدای beep
    نوشته شده توسط erios2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •