نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با loginform و چند سوال دیگر

  1. #1

    مشکل با loginform و چند سوال دیگر

    سلام
    1. شاید به نظر شما مشکل پیش پا افتاده ای باشه ولی من رو حسابی سر کار گزاشته.به نظر خودم نباید هیچ مشکلی داشته باشه ولی شرط ها رو اصلا چک نمی کنه و اتفاقی نمی افته.

    Dim
    cdal AsNew QC_DAL.connection
    Dim dslogin As DataSet
    Dim str AsString

    Dim frm_QCunit AsNew mainform
    Dim i AsInteger

    Dim drw As DataRow
    Dim qc AsNew QC.Base
    IsValidform()
    For i = 0 To i = 3
    str =
    "SELECT un,pass FROM tblunpass WHERE un=" & qc.PrepareStr(txtUser.Text) & _
    " AND pass=" & qc.PrepareStr(txtPass.Text)
    dslogin = cdal.GetdatasetofGeneralDB(str)
    ForEach drw In dslogin.Tables(0).Rows
    If txtUser.Text = drw("un") Then

    If txtPass.Text = drw("pass") Then

    Me.Hide()
    frm_QCunit.Show()
    EndIf

    EndIf

    Next

    MsgBox(
    "نام کاربری و یا کلمه ورود اشتباه است", MsgBoxStyle.MsgBoxRight Or MsgBoxStyle.OkOnly, Me.Text)
    Clearform()
    Next
    تابع preparestr دو طرف رشته ' میگزاره
    2. من یک grid دارم که می خواهم وقتی روی سطری از اون کلیک شد اون سطر hide بشه و نه delet . یعنی دیگه توی grid نمایش داده نشه. کار درست چیه؟ باید با کد نویسی این کار بکنم یا مثلا یک copy از datasource ام بگیرم و row ها رو از توی اون delet کنم که خیلی کار درستی نیست.

    درست حدس زده اید. این اولین برنامه ای که می نویسم!!

  2. #2
    از اینکه وقت می گزارید ممنونم

  3. #3
    به نظر دوستان این قسمت از کد مشکل داره؟
    ForEach drw In dslogin.Tables(0).Rows
    If txtUser.Text = drw("un") Then

    من کمی عجله دارم
    لطف می کنید زودتر جواب بدید

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط searchman مشاهده تاپیک
    شرط ها رو اصلا چک نمی کنه و اتفاقی نمی افته.


    اینکه می گی شرطها را چک نمی کنه یعنی وارد for نمیشه و این یعنی دیتاستی که درست می کنی خالیه


  5. #5
    دوست عریر تابعی که dataset رو پر می کنه رو حداقل 20 جای دیگه فراخوانی کردم و مشکلی نداشته. اینجا هم نه sql و نه کامپایلر هیچ error ی نمی گیرن. نمی دونم مشکل از کجاست.
    یک سوال دیگه هم داشتم و اینکه form ی دارم که وقتی اون رو اجرا می کنم درست اجرا می شه ولی وقتی با link فرم های دیگه به اون می رسم و اجراش می کنم error بی ریط می ده. کجای کار مشکل باید داشته باشه؟
    تشکر

  6. #6
    نحوه لینک و کد error را بگذار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •