نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل خالی بودن نتیجه فرم گزارشگیری

  1. #1

    مشکل خالی بودن نتیجه فرم گزارشگیری

    با سلام
    من یک فرم گزارشگیری دارم و داخل آن یک crystalReportViewer اضافه کرده ام و یک فرم از نوع rpt ایجاد کرده ام و dataBase آنرا از مسیر wizard به صورت ProjectData\ADO.Net Datasets\CrystalReportExample.Database.CrystalRepo rtExampleDataset یعنی دیتاست پروژه خودم قرار داده ام و یکی از فیلدهای آن دیتاست را برای مشاهده داخل فرم گزارشگیری کشیدم

    مشکل1) در فرم rpt در قسمت MainReportView به جای محتویات آن فیلد در جدول کلمات عجیبی مثل Red,Green,... نشان می دهد

    مشکل2) درفرم اصلی در قسمتcrystalReportViewer دبل کلیک کردم و کدهای زیر را نوشتم تا محتویات دیتاست در هنگام اجرا نشان داده شود ولی در هنگام اجرا reportform خالی نشان داده می شود البته هر تغییری غیر از فیلدهای جدول در design فرم rpt انجام دهم را نشان می دهد فقط جای فیلدهای بانک خالی است.
    namespace crystalReportExample
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void crystalReportViewer1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string strcon = "Data Source=" + "ARAYEH4" +
    "\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath +
    "\\Database\\crystalReportExample.mdf" +
    ";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    string strsql = "Select * From table1";

    SqlDataAdapter da =
    new SqlDataAdapter(strsql, strcon);



    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);

    ConnectionInfo conInfo = new ConnectionInfo();
    ReportDocument repdoc = new ReportDocument();
    conInfo.ServerName = "ARAYEH4";
    conInfo.DatabaseName = "crystalReportExample";


    string reppath ="E:\\temp\\crystalReportExample\\crystalReportExa mple\\CrystalReport1.rpt";
    repdoc.Load(reppath);
    repdoc.SetDataSource(ds);
    crystalReportViewer1.ReportSource = repdoc;

    setLogIn(conInfo, repdoc);
    }



    private void setLogIn(ConnectionInfo conInfo,ReportDocument repdoc)
    {
    Tables tables = repdoc.Database.Tables;
    foreach (CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Table table in tables)
    {
    TableLogOnInfo TbLogonInfo = table.LogOnInfo;
    TbLogonInfo.ConnectionInfo = conInfo;
    table.ApplyLogOnInfo(TbLogonInfo);
    }
    }





    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    مطمنی ConnectionString درسته و به DB وصل میشه؟

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    مطمنی ConnectionString درسته و به DB وصل میشه؟
    سلام.آره مطمئنم که به بانک وصله.برای مطمئن شده در همان فرم به جای crystalreportviewer و دستورات اون یک DataGridView گذاشتم و در قست Form_Load دستور
    dataGridView1.DataSource = r_parentdataset.Tables[r_tablename].DefaultView; را نوشتم. که تمام اطلاعات بانک را داخل DataGridView می ذاره پس ارتباط درسته و dataset در اون فرم پره.
    اما الان که مجددcrystalreportviewer و دستوراتشو گذاشتم باز هم فرم رو خالی نشون میده.

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: مشکل خالی بودن نتیجه فرم گزارشگیری

    منم به همین مشکل برخوردم .
    هیچکس جوابشو نمیدونه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: مشکل خالی بودن نتیجه فرم گزارشگیری

    در مورد مشکل اولی خوب خیلی واضح است برای این که تا برنامه اجرا نشود هیچ گونه اطلاعاتی وارد dataset نمی شود و لی شما می خواهید در حالت طراحی به شما نتیجه را نمایش دهد که چنین چیزی فکر می کنم نمی شود اما اگر پایگاه داده شما اکسس باشد البته بدون دیتا ست و با ادرس ثابت به شما جواب می دهد در حالت طراحی هم به شما جواب می دهد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    Cool نقل قول: مشکل خالی بودن نتیجه فرم گزارشگیری

    اما در مورد مشک دوم یک سری به این مقاله بزن

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=145776

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •