نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

  1. #1

    Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

    سلام

    ممنون میشم اگه کسی داره. البته من گشتم نیافتم. یا دقیقتر بگویم قابل دانلود نبود.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 29 فروردین 1393 در 23:13 عصر
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    شما مطمئن هستید که این Decompiler برای ویژوال بیسیک ورژن 6
    هم جواب بده .
    بعید میدونم که بتونه سورس و فرمها و کنترلها رو از فایل اجرائی در بیاره
    میشه بفرمائید کدوم سایت بود .
    ممنون میشم.

  3. #3
    راستش تو Yahoo یه Search کردم یه سایت بود داشت اما خطا میگرفت از ورژن 4 تا 6 هم جداگانه داشت.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 29 فروردین 1393 در 23:14 عصر
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    فرمها و کنترلها رو از فایل اجرائی را میتوان استخراج کرد ولی سورس را نمی توان.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    فرم ها و کنترلها را در بعضی برنامه ها که resource داشته باشند میتوان
    اما در VB بعید میدونم که بشه .
    شما میتونید با کمک برنامه Resource Hacker و ساختن یک فایل اجرائی
    نمونه تست کنید.
    با این اوصاف اگر میشه آدرس اون سایت رو به من هم بدید تا تستی بکنم
    ممنون میشم .

  6. #6
    فرمها و کنترلها رو از فایل اجرائی را میتوان استخراج کرد ولی سورس را نمی توان.
    :!: من تا به حال برنامه ای برای اعمال تغییرات بر روی فایلها اجرایی ساخته شده توسط ویژوال بیسیک 6 ندیدم. اگه میشه یه نمونه برنامه برای اینکار معرفی کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    من هم تا حالا چند بار از این برنامه ها download کر ده ام ولی هیچ کدام درست نبوده :skull:

  8. #8

    نقل قول: Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط R_BABAZADEH مشاهده تاپیک
    من هم تا حالا چند بار از این برنامه ها download کر ده ام ولی هیچ کدام درست نبوده :skull:
    پس با این حساب هک کردن برنامه های که با وی بی 6 نوشته شده کار سختی هست ؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

    اون مال قدیم بوده الان اومده و با خیلی از نرم افزارا تا حدودی میشه دستکاری کرد . از vbdecompiler بگیر تا......... شما دوست عزیز تاپیک 10 سال پیش رو کشیدی بالا !

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

    سلام علیکم
    الان هر برنامه ای که بخواید میشه خیلی تغییرات درش داد، بعضی هاشون اصلا نیاز به برنامه نویسی نداره و بعضی داره. (VBExplorer، w32dasm، OllyDbg، hiew و ...)
    موفق باشید.

    یا علی (ع)

  11. #11

    نقل قول: Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط سید حمید حق پرست مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    الان هر برنامه ای که بخواید میشه خیلی تغییرات درش داد، بعضی هاشون اصلا نیاز به برنامه نویسی نداره و بعضی داره. (VBExplorer، w32dasm، OllyDbg، hiew و ...)
    موفق باشید.

    یا علی (ع)
    سلام اقا سید ممنون که جواب دادید
    با این برنامه ها که گفتید میشه سورس را هم تغییر داد ؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط سپهر-111 مشاهده تاپیک
    سلام اقا سید ممنون که جواب دادید
    با این برنامه ها که گفتید میشه سورس را هم تغییر داد ؟؟
    اگر اسمبلی بلد باشی، آره میشه.

تاپیک های مشابه

  1. Decompiler for C#‎ .net
    نوشته شده توسط b.hakak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 13:54 عصر
  2. C++‎ Decompiler
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:08 صبح
  3. decompiler c
    نوشته شده توسط pooyeshpajooh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 06:51 صبح
  4. جلوگیری از لو رفتن کد ها با decompiler
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •