نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تذکر به پستهای غیر فنی و غیر اصولی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517

    Lightbulb تذکر به پستهای غیر فنی و غیر اصولی

    سلام

    (خطاب به همه دوستان)
    مدتیه توی فروم جوابهای غیر اصولی و غیر فنی به سوالات کاربران زیاد شده . کاربر سوال کننده هم گاهی بدون اینکه بدونه این جواب اصولی نیست و اشکال داره میپذیره و تشکر هم میکنه و تمام . (لا اقل در چند تالاری که من زیاد سر میزنم اینطوریه)
    معمولا (تازگیها البته ) کسی به این گونه جوابها معترض نمیشه و تذکر نمیده که اشتباهه و اگر هم بده اون تاپیک تبدیل میشه به یک کل کل که اون دونفر هی با هم میکنند که در نهایت یا قفل میشه بدون اینکه معلوم شه کی نظرش درست تره یا اینکه خودشون بحث رو ختم به خیر میکنند. (چندتاش رو سراغ دارم و میتونم لینک بدم)
    منظورم از زدن این پست اینه که :
    اینکه اشکال همدیگر رو نگیم فقط به خاطر اینکه ممکنه طرف خوشش نیاد یا مثلا حال و حوصلش رو نداشته باشیم که بحث کنیم ، از ارزش علمی اینجا کم میکنه . تا جایی که من میدونم تذکر دادن به کاربران در مورد نظرات و پستهای غلط و غیر اصولیشون وظیفه Admin ها فقط نیست .

    پ.ن : نوع ادبیاتی که کاربران , احیانا برای تذکر دادن استفاده میکنند ، نشونه شخصیتشونه ! (مثل همون ارائه بلیط میمونه :دی)

    موفق باشید

  2. #2
    چند نمونه از این تاپیک ها رو میشه آدرس بدید؟
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    دو تاش رو میزارم . (میخواستم توی پیام خصوصی بزارم ولی مشکلی وجود داشت انگار صفحه باز نشد)
    توی یکیش بحث خاتمه پیدا کرده در صورتیکه جواب داده شده غیر اصولیه و یکی دیگه اش که هنوز بحث ادامه داره .
    البته من همونطور که گفتم بیشتر منظورم این بود که دوستان توی تاپیکهایی که توانایی بحث دارند و میتونند دلیل علمی و فنی بیارند ، شرکت کنند .

    ممنون از توجهتون


    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=73570
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=71917

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft مشاهده تاپیک
    چند نمونه از این تاپیک ها رو میشه آدرس بدید؟

    سلام.
    اینم یکی دیگه: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=73695

    Abort کردن یک thread، به معنای خاتمه دادن یه thread نیست و روش پیشنهاد شده 100% نادرست هستش.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    Abort کردن یک thread، به معنای خاتمه دادن یه thread نیست و روش پیشنهاد شده 100% نادرست هستش
    mehdi6755 عزیز اگه یه نگاهی به MSDN بندازی، متوجه میشی که Abort کردن واسه چی هست:
    Raises a ThreadAbortException in the thread on which it is invoked, to begin the process of terminating the thread. Calling this method usually terminates the thread
    لطفا قبل از پست کردن، حتما در مورد مطلبی که میخوای بفرستی دنبال استناد بگرد، در غیر اینصورت پست اضافی نده.

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    mehdi6755 عزیز اگه یه نگاهی به MSDN بندازی، متوجه میشی که Abort کردن واسه چی هست:
    Raises a ThreadAbortException in the thread on which it is invoked, to begin the process of terminating the thread. Calling this method usually terminates the thread
    لطفا قبل از پست کردن، حتما در مورد مطلبی که میخوای بفرستی دنبال استناد بگرد، در غیر اینصورت پست اضافی نده.

    سلام.
    توضیح کامل رو در پست جدیدی گذاشتم، بخونید تا متوجه بشید که Abort برای چه کاری هستش. اینم سند برای حرفم:

    سند اول - خودم!
    سند دوم - این لینک
    سند سوم - این لینک
    سند چهارم - این لینک
    و حرف بسیاری از بزرگان مثل Michael Dunn، Charles Petzold و و و ....

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    خب .. از مستنداتی که شما ارائه کردی اولی که هیچ، دومی هم که مربوط به thread sunchronizing بود، سومی هم که همون چیزی رو میگفت که من از msdn گفتم، میشه بگی منظورت از بیان این مطلب چی بود ؟
    Abort کردن یک thread، به معنای خاتمه دادن یه thread نیست و روش پیشنهاد شده 100% نادرست هستش
    چون دقیقا مطلب msdn برخلاف نظر شماست، نیازی به گشت و گذار توی اینترنت نبود، یه جستجوی کوچیک توی msdn همه چیز رو مشخص میکنه.

  8. #8
    این مطالب را باید در همان تاپیک بنویسید نه اینکه در تاپیک دیگری در موردش کل کل کنید .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  9. #9
    تا جایی که من میدونم تذکر دادن به کاربران در مورد نظرات و پستهای غلط و غیر اصولیشون وظیفه Admin ها فقط نیست .
    ضمن تشکر از شما،
    من فکر می کنم این نظر درسته، یعنی اینکه در خیلی جاها این اتفاقی که شما اشاره کردید میافته که دلایل متفاوتی هم داره. چیزی که ما اسمش رو میزاریم کل کل مثل یک سکه دو رو می مونه. چالش کشیدن همیشه بد نیست گاهی اوقات باعث بالارفت بار فنی تاپیک ها میشه. اما اگر این به چالش کشیدن در نتیجه نادانی باشه چیزیه که اسمش رو میزاریم جهل مرکب. در بسیاری از موارد نوع دوم حداقل تا جایی که من می دونم کسانی که سطح دسترسی بیشتری نسبت به دیگران دارند (مدیران سایت) در حال حاضر حداکثر توانشون رو به خدمت گرفتن تا بتونن نظم و آرامش و کیفیت سایت رو حفظ کنند. برای این کار هم حداکثر امکانات موجود برای مدیریت فروم رو در اختیار گرفتن تا بتونند بازده نظارتشون رو بالا ببرن. اما مطمئنا با این حجم فعالیت فروم نیاز به همکاری کاربران سایت یک امر انکار نشدنیست. امکاناتی هم برای این همکاری بوجود اومده، مثل گزارش پست های مشکل دار یا پیشنهاد برای کسب مدال از طرف کاربران.
    اما در نهایت اون چیزی که داشتن یک فروم فعال و به دردبخور رو موجب میشه اینه که همه ما در کنار هم برای فعالیت در این فروم جهل مرکب رو کنار بزاریم. کل کل بکنیم اما نه شکمی، از روی مطالعه و دانایی. هممون به جای اینکه از هر روشی برای خرد کردن فک طرف مقابل استفاده کنیم، سعی کنیم اونقدر دانسته هامون رو افزایش بدیم که مایه مباهات و تمجید باشیم.

    یه چیزی رو هم بگم اون هم اینکه امکان گزارش دهی تاپیک ها این جور مواقع کمک خوبی برای دوستان مدیر هست.
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : چهارشنبه 03 مرداد 1386 در 19:05 عصر
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •