نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کاراکتر Enter

  1. #1

    کاراکتر Enter

    سلام به همگی دوستان

    من نمی دونم توی #C چه جوری کاراکتر Enter رو معرفی کنم مثلاً تو دلفی اگی می خواستی در رویداد KeyPress یه Buttom بگیم اگه enter اتفاق افتاد می نویسیم
    (if key = chr(13
    اما معادلشو نمی دونم تو #C می شه لطفاً بگین ؟؟؟؟


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم

    private void myDesiredControl_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    MessageBox.Show("The Presses Key is Enter");
    MessageBox.Show(e.KeyCode.ToString());
    }

  3. #3
    ممنون

    آره امتحان کردم جواب داد . یه سوال دیگه هم دارم . چه کدی بنوسیم که وقتی پروژم قعد می شه فونتم فارسی بشه . یعنی پیش فرض فارسی بشه اگه خواستم انگلیسی بشه با Key board به انگلیسی تغییرش بدم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    درباره این مورد دوم یه سرچ بزنی تو همین برنامه نویس اطلاعات خوبی پیدا می کنی
    اگر موفق نشدی اون وقت باز من در خدمتم

  5. #5
    سلام

    این کد رو پیدا کردم.

    Application.CurrentInputLanguage = System.Windows.Forms.InputLanguage.InstalledInputL anguages[1];
    [/SIZE]جواب هم داد. حالا فقط یه چی هست. این رو داخل رویداد Form _load یکی از پیج هام نوشتم کجا بنوسیم که برای تمام Page های پروژم جواب بده ؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگر تو Program.cs بنویسی (قبل از RUN) درست می شه .

تاپیک های مشابه

  1. Enter در نقش کلیک !
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 00:33 صبح
  2. استفاده از کلید enter بجای tab
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 16:37 عصر
  3. کنترلها و کلید Enter
    نوشته شده توسط Future در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:39 عصر
  4. کار با دکمه enter
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 12:58 عصر
  5. enter
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •