نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: مشکل با فرم فرزند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking مشکل با فرم فرزند

    با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

    من یک فرم پدر دارم که خاصیت IsMdiContainer مربوط به اون را برابر true کردم و بعد توسط

    دستورات زیر فرم فرزند رو ایجاد می کنم



    Dim ChildForm AsNew frmChild()
    ChildForm.MdiParent = Me
    m_ChildFormNumber += 1
    ChildForm.Text =
    "Window " & m_ChildFormNumber
    ChildForm.Show()



    همه چیز به ظاهر درسته اما فقط فرم اول هست که پس از ایجاد active یا به عبارتی focus

    هست یعنی می تونم به طور مثال یک فایل تصویری رو از خارج برنامه به روی اون drag&drop

    کنم ولی وقتی این فرم رو می بندم و دوباره new می کنم یعنی دکمه ای که حاوی کدهای

    با لا هست رو برای ایجاد فرم جدید می فشارم فرم جدیدی که ظاهر می شه این خاصیت رو

    نداره . یا وقتی فرم اولیه باز هست و فرم دوم رو به عنوان فرزند دوم باز می کنم باز کنترل روی

    فرزند اولی هست یعنی عمل drag & drop تاثیرش رو فرم (فرزند) اولیه هست عکس بجای

    فرزند دومی در اولی نمایش داده می شه چطوری می شه این مشکل رو حل کرد ؟

    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    1- می شه کمی بیشتر در مورد درگ و دراپ توضیح بدی.
    2- آیا ازکلاس توی فرمهات استفاده کردی که توی عملیات بهت کمک کنه.

  3. #3
    از این کد استفاده کن:


    FrmName.MdiParent = Me
    FrmName.Show()

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با سلام و تشکر از شما

    از کلاس استفاده نکردم چندتا تابع هست که فراخوانی می شه به هنگام باز شدن فرم دوم
    در مورد درگ اند دراپ هم از همون توابع استفاده کردم برای انتقال یک فایل

    تصویری به درون برنامه یعنی عمل درگ اند دراپ توسط کاربر برای باز کردن یک

    فایل تصویری در برنامه صورت می گیره برنامه یک ویرایشگر تصویر هست


    (فرم فرزند)

    اقای shamsoft من از اون کد استفاده کردم ولی بازهم جواب نمی ده

    اصلا یه سئوال دیگه کدی که من نوشتم ایا هر سری که اجرا می شه یک فرم جدید ایجاد (کد زیر)

    Dim ChildForm AsNew frmChild()ChildForm.MdiParent = Me
    m_ChildFormNumber += 1
    ChildForm.Text =
    "Window " & m_ChildFormNumber
    ChildForm.Show()


    می کنه یا اینکه همون فرم ایجاد شده رو نشون می ده چون فرم دوم در محیط design ایجاد

    شده و فقط باید نمایش داده بشه نیازی به ایجاد شدن نداره ولی برای ایجاد یک فرم در زمان

    اجرا باید اون فرم رو ایجاد کنیم و بعد نمایش دهیم

    من بکل گیج شدم

    سئوال بعد اینکه من با کدی مشابه کد زیر یک فرم در زمان اجرا ایجاد می کنم حالا اگه

    بخواهم وقتی فرم ایجاد شده داره بار گذاری می شه ( همون رویداد load رو می گم) کد

    خاصی ایجاد بشه باید چی کار کنم؟

    dim newform as new system.windows.forms.form
    newform.show

    با تشکر از شما

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    کد شما که به نظر درست میاد و نباید مشکلی داشته باشه ولی در مورد سوال دومتون اگر می خواهید در زمان اجرا برای form_load کد بنویسید از این کد استفاده کنید.



    Private Sub ShowToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ShowToolStripMenuItem.Click

    Dim f As New Windows.Forms.Form

    AddHandler f.Load, AddressOf My_Load

    f.MdiParent = Me
    cn += 1
    f.Text = "Window " & cn
    f.Show()

    End Sub

    Private Sub My_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    'My Code for Load Event

    MsgBox(sender.Text())
    End Sub


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Red face

    سلام ممنون

    امتحان می کنم مشکل داشتم دوباره مزاحم می شم

    فعلا

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    مجدد سلام

    من کد زیر رو نوشتم ولی وقتی یک فایلی رو از دسکتاپ درگ و دراپ می کنم توی فرم فرزند روی پیکچر باکس

    کد زیر که مربوط به پیکچر باکس در فرم فرزند هست اجرا نمی شه چرا ؟ حتی

    رو خود فرم فرزند هم جواب نمی ده این ایونت درگ دارپ کی رخ می ده؟



    PrivateSub PictureBox1_DragDrop(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles PictureBox1.DragDrop
    MsgBox("asdasd")
    EndSub



    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    کد زیر فقط برای نمایش دادن فرم هست یعنی فقط مرتبا فرم رو show می کنه نه ایجاد



    Dim ChildForm AsNew frmChild()ChildForm.MdiParent = Me
    m_ChildFormNumber += 1
    ChildForm.Text =
    "Window " & m_ChildFormNumber
    ChildForm.Show()




    من این رو زیاد دقت نکرده بودم ولی مشکلی که هست اینه که اگر بخواهم یک فرم در زمان

    اجرا بسازم اونوقت نمی دونم چطور باید توابعی رو در اون قرار بدم که وقتی کاری در اون فرم

    مثل عمل درگ دراپ صورت گرفت اون توابع اجرا بشن برای روشن تر شدن قضیه شما فرض

    کنید یک فرمی در حالت طراحی تو محیط وی بی دات نت ایجاد کردید و در قسمت کد توابعی

    نوشتید و در صورت رخ دادن ایونت خاصی در فرم اون توابع فراخوانی و ایجاد می شن حالا

    اگر بخواهیم این فرم رو در زمان اجرا بسازیم بعنوان فرم فرزند باید چطوری من این توابع رو

    تو قسمت کدش قرار بدهم جوری که وقتی ایونت خاصی رخ داد (مثل درگ دراپ یا هر ایونت

    دیگری) اون تابع اجرا و فراخوانی بشه دقیقا مانند یک فرمی که در محیط وی بی ساخته شده؟

    لطفا من رو راهنمایی کنید

    با تشکر فراوان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    شما اگر می خواهید برای objectی که در زمان اجرا ایجاد می کنید کد بنویسید ، فقط باید از همون Addhandler استفاده کنید ، نحوه استفادش رو هم که توضیح دادم ولی نیازی به این کار نیست.

    اگر مشکلتون حل نشده یه نمونه کوچیک از کدتون بذارین شاید بتونیم مشکلش رو حل کنیم.
    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    من بلاخره متوجه نشدم، کدهای مربوط به درگ و دراپ رو شما توی فرم اولیه ساختین و بعد فرمهای دیگه رو به ارث می برید و یا در زمان طراحی فرم این eventهای مربوطه رو می نویسید؟

    به هر حال اینجا یه نمونه برنامه هست، که برای رخداد click فرمها در زمان اجرا کد نویسی شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    من شرمنده ام که اینقدر شما رو اذیت کردم ببخشید

    با تشکر از دوستانی که تا به الان به من جواب دادن

    ببینید اصلا من می خواهم برای فرمی که در زمان اجرا می سازم دو تا تابع زیر رو داخل


    PublicSub New1()
    ' Enable drag-and-drop operations.
    Me.AllowDrop = True
    EndSub
    ProtectedOverridesSub OnPaint(ByVal e As PaintEventArgs)
    MyBase.OnPaint(e)
    ' If there is an image and it has a location,
    ' paint it when the Form is repainted.
    IfNot (Me.picture IsNothing) And _
    Not (Me.pictureLocation.Equals(Point.Empty)) Then
    e.Graphics.DrawImage(Me.picture, Me.pictureLocation)
    EndIf
    EndSub

    قسمت کدش قرار بدهم نه توی ایونت خاصی از اون فرم مثل ایونت load فقط می خواهم

    تو قسمت کدش قرار بگیره چون این کدها لازم نیست توی رویداد خاصی از فرم باشه باید

    فقط توی قسمت کد فرم قرار بگیره همین حالا باید چی کار کنم؟ با اون دستوری که دوستمون گفته بود فکر کنم فقط بشه ایونت ها رو add کرد

    لطفا من رو راهنمایی کنید

    با تشکر فراوان

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    خب حالا فهمیدم منظور شما چیه.
    شما برای این کار باید یه کلاس بنویسید که از کلاس Form ، ارث بری داشته باشه( inherits)
    و این کدها رو توی اون کلاس قرار بدید.
    حالا برای ایجاد فرم در زمان اجرا باید یک object از همین کلاسی که ساختین ایجاد کنین.
    یعنی به جای

    Dim f As New Windows.Forms.Form

    از این :

    Dim f as new MyForm

    استفاده کنید.

    موفق و موید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    فکر کنم منظور شما از ارث بردن کلاس من از کلاس فرم این کد زیر باشه درسته

    یعنی کد زیر رو در کلاس بنویسم



    Inherits WindowsApplication1.Form1



    اگه منظورت کد بالا هست اگه من این کد رو تو کلاسم بنویسم که در جا توی محیط design

    یک فرم جدید ایجاد می شه و اونوقت کدی که شما گفتی فقط مرتبا همین فرم رو show

    می کنه و ایجاد نمی کنه من می خواهم فرم در حالت design ساخته بشه

    اگه اشتباه می کنم کمی بیشتر توضیح دهید

    با تشکر فراوان

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    چی شد کسی نمی خواهد یه راهنمایی بکنه ؟؟؟

  15. #15
    همه چیز به ظاهر درسته اما فقط فرم اول هست که پس از ایجاد active یا به عبارتی focus

    هست یعنی می تونم به طور مثال یک فایل تصویری رو از خارج برنامه به روی اون drag&drop

    کنم ولی وقتی این فرم رو می بندم و دوباره new می کنم یعنی دکمه ای که حاوی کدهای

    با لا هست رو برای ایجاد فرم جدید می فشارم فرم جدیدی که ظاهر می شه این خاصیت رو

    نداره . یا وقتی فرم اولیه باز هست و فرم دوم رو به عنوان فرزند دوم باز می کنم باز کنترل روی

    فرزند اولی هست یعنی عمل drag & drop تاثیرش رو فرم (فرزند) اولیه هست عکس بجای

    فرزند دومی در اولی نمایش داده می شه چطوری می شه این مشکل رو حل کرد ؟
    چنین مشکلی من ندیدم!
    به احتمال قوی مرتکب اشتباه دیگه ای شدید.
    کدی که نوشتید برای کارکرد صحیح روال مورد نظر شما کفایت می کنه.

    اصلا یه سئوال دیگه کدی که من نوشتم ایا هر سری که اجرا می شه یک فرم جدید ایجاد (کد زیر) ... می کنه یا اینکه همون فرم ایجاد شده رو نشون می ده ...
    در هر بار اجرا یک نمونه جدید ایجاد می شود.


    سئوال بعد اینکه من با کدی مشابه کد زیر یک فرم در زمان اجرا ایجاد می کنم حالا اگه

    بخواهم وقتی فرم ایجاد شده داره بار گذاری می شه ( همون رویداد load رو می گم) کد

    خاصی ایجاد بشه باید چی کار کنم؟
    با استفاده از addhandler یک روتین رو به رویداد Load فرم جدید الحاق کنید.
    کاری که asilverisis انجام داده.


    من این رو زیاد دقت نکرده بودم ولی مشکلی که هست اینه که اگر بخواهم یک فرم در زمان

    اجرا بسازم اونوقت نمی دونم چطور باید توابعی رو در اون قرار بدم که وقتی کاری در اون فرم

    مثل عمل درگ دراپ صورت گرفت اون توابع اجرا بشن برای روشن تر شدن قضیه شما فرض

    کنید یک فرمی در حالت طراحی تو محیط وی بی دات نت ایجاد کردید و در قسمت کد توابعی

    نوشتید و در صورت رخ دادن ایونت خاصی در فرم اون توابع فراخوانی و ایجاد می شن حالا

    اگر بخواهیم این فرم رو در زمان اجرا بسازیم بعنوان فرم فرزند باید چطوری من این توابع رو

    تو قسمت کدش قرار بدهم جوری که وقتی ایونت خاصی رخ داد (مثل درگ دراپ یا هر ایونت

    دیگری) اون تابع اجرا و فراخوانی بشه دقیقا مانند یک فرمی که در محیط وی بی ساخته شده؟

    لطفا من رو راهنمایی کنی
    من شرمنده ام که اینقدر شما رو اذیت کردم ببخشید

    با تشکر از دوستانی که تا به الان به من جواب دادن

    ببینید اصلا من می خواهم برای فرمی که در زمان اجرا می سازم دو تا تابع زیر رو داخل
    یک فرم جدید در محیط توسعه ایجاد کنید و کد های مورد نظر رو در روتین های وربوطه بنویسید.
    اگر نام این فرم Form2 باشد، کد های زیر یک نمونه جدید از آن را نمایش خواهد داد:
          Dim ChildForm As New Form2()
    ChildForm.MdiParent = Me
    m_ChildFormNumber += 1
    ChildForm.Text = "Window " & m_ChildFormNumber
    ChildForm.Show()



    شما برای این کار باید یه کلاس بنویسید که از کلاس Form ، ارث بری داشته باشه( inherits)
    هر فرمی که در محیط توسعه ایجاد می شود به طور خودکار از کلاس form مشتق می شود.


    @ programmermp :
    دوست عزیزم در مجموع باید اعلام کنم بنده به طور کامل متوجه نشدم مشکل شما چیست.
    در مورد پست اول شما با توجه به اطلاعاتی که دادید من مشکلی نمی بینم. مگر اینکه قسمت دیگه ای از کار شما ایراد داشته باشه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام حامدجان

    خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی

    ببین من گفته بودم تو پست قبلیم که من نمی خواهم فرم رو تو محیط design ایجاد کنم

    شما برنامه فتوشاپ رو در نظر بگیر هر بار که یک عکس رو باز می کنی توی یک پنجره جدید

    باز می شه و یا اگر عکس رو به محیط فتوشاپ drag کنی توی یک پنجره جدید باز می شه

    من هم می خواهم یه همچین کاری بکنم برای نمایش عکس به هنگام drag&drop کدهاش

    توی خود وی بی دات نت در msdn هست (برای دوستانی که مایلند کدهاشو داشته باشند

    گفتم) یکی از کدهای مورد استفاده کد زیر هست که نمی دونم دقیقا چطور فراخوانی می

    شه به هنگام رخ دادن عمل drag&drop

    Protected Overrides Sub OnPaint(ByVal e As PaintEventArgs)
    MyBase.OnPaint(e)

    ' If there is an image and it has a location,
    ' paint it when the Form is repainted.
    If Not (Me.picture Is Nothing) And _
    Not (Me.pictureLocation.Equals(Point.Empty)) Then
    e.Graphics.DrawImage(Me.picture, Me.pictureLocation)
    End If
    End Sub

    حالا سئوال من اینه که ایا با توجه به اینکه قرار به ازای هر عکس یک صفحه باز بشه این کار

    رو می شه با رو شی که شما گفتید یعنی کد زیر :

    Dim ChildForm As New Form2()
    ChildForm.MdiParent = Me
    m_ChildFormNumber += 1
    ChildForm.Text = "Window " & m_ChildFormNumber
    ChildForm.Show()


    انجام داد یا نه ؟

    و سئوال اخر هم این که من هیچ فرمی در محیط design ایجاد نمی کنم و می خواهم فرم

    در زمان اجرا ساخته بشه حال اگر کدهای مربوطه درون event خاصی از فرم باشه (مثل load

    ) که هیچ مشکلی نیست می شه با addhandler این کار رو انجام داد ولی اگر یک تابعی

    باشه که در رویداد خاصی قرار نگیره و باید فقط در قسمت کد فرم قرار بگیره اونوقت اون تابع رو

    چگونه می توانم در قسمت کد فرم اضافه کنم ؟(مثلا کدهای زیر چطوری باید در قسمت کد

    قرار داده شوند)


    Protected Overrides Sub OnPaint(ByVal e As PaintEventArgs)
    MyBase.OnPaint(e)

    ' If there is an image and it has a location,
    ' paint it when the Form is repainted.
    If Not (Me.picture Is Nothing) And _
    Not (Me.pictureLocation.Equals(Point.Empty)) Then
    e.Graphics.DrawImage(Me.picture, Me.pictureLocation)
    End If
    End Sub

    با تشکر فراوان

  17. #17

  18. #18
    سلام
    به نظرم دوستان جواب رو داده اند ، ولی با این حال این مثال رو ببین اگر باز هم حل نشد توضیح میدم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با تشکر از همه دوستان به خاطر پاسخگویی خوبشون

    سئوال جدید من اینه که من چطوری باید بفهمم که در فرم مادر فرم فرزند باز هست یا نه

    یعنی من یکی از گزینه های منوی فرم مادر فقط زمانی باید فعال باشه که فرم فرزند باز باشه

    اگه بسته باشه باید غیر فعال بشه

    حالا چطور می شه فهمید که فرم فرزند باز هست یا نه ؟ این در حالیکه نمی شه از متغیر

    خاصی واسه این کار استفاده کرد یعنی با مقدار دهی متغیر خاصی فهمید که فرم فرزند باز

    هست یا نه چون ممکنه چندین فرم فرزند باز باشند و من یکی از انها رو ببندم

    لطفا من رو راهنمایی کنید

    با تشکر

  20. #20
    اون گزینه منوی فرم مادر رو چک کن اگه توش گزینه ای داشت(اگه داشته باشه یعنی چایلدش بازه اگه نباشه یعنی بستس) اگه داشت که هیچ اگه نداشت غیر فعالش کن

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط Business Analyst مشاهده تاپیک
    اون گزینه منوی فرم مادر رو چک کن اگه توش گزینه ای داشت(اگه داشته باشه یعنی چایلدش بازه اگه نباشه یعنی بستس) اگه داشت که هیچ اگه نداشت غیر فعالش کن
    business جان شرمنده

    من اصلا هیچی نفهمیدم از منظورت

    ببین دوباره توضیح می دهم من یکی از گزینه های موجود در منوهام می خواهم زمانی

    فعال باشه که فرم فرزند وجود داشته باشه باید چی کار کنم؟

    چطور باید تشخیص بدهم وجود فرم فرزند یا عدم وجود اون را؟

    سئولا دیگر اینکه من در فرم مادر یک از منوهام چند تا گزینه داره که می خواهم

    روی گزینه هاش از کلید میانبر یا sortcut key استفاده کنم مثلا مال یه کدومشون

    c باشه و یکی دیگه b باشه یعنی وقتی کلید c رو کاربر زد ان گزینه از منو که

    این میانبر را دارد کدهاش اجرا بشه اینگار که خود اون گزینه انتخاب شده ولی

    وقتی از منوی properties کلید میانبر اون گزینه رو حرف c انتخاب می کنم

    می گه نمی تونه یک حرف مثل c کلید میانبر باشه چرا ؟


    با تشکر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    امیدوارم نمونه زیر به دردتون بخوره
    البته ناگفته نماند که برنامه زیر تصحیح شده برنامه جناب arsp_2004
    هست
    متغیر ChildformCount شمارنده تعداد فرمهای فرزند که موقع نمایش یکی اضافه و موقع بستن یکی کم میشه.
    کد هر دو فرم رو ببینید.
    موفق و موید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    یک آیتم به منوی فرم MDI Parent اضافه کن. البته به صورت غیر فعال.
    سپس همون گزینه رو به صورت فعال به فرم فرزند اضافه کن. خصوصیت MergeAction رو برابر Replace قرار بده.
    در این حالت هر وقت یک فرم فرزند نمایش داده بشه گزینه منوی فرم فرزند جایگزین گزینه منوی فرم مادر میشه.
    توجه داشته باش که در هر دو فرم خصوصیت MainManu مربوط به فرم به منوی های روی فرم اشاره کنه.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    نقل قول نوشته شده توسط programmermp مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه دوستان به خاطر پاسخگویی خوبشون

    سئوال جدید من اینه که من چطوری باید بفهمم که در فرم مادر فرم فرزند باز هست یا نه

    یعنی من یکی از گزینه های منوی فرم مادر فقط زمانی باید فعال باشه که فرم فرزند باز باشه

    اگه بسته باشه باید غیر فعال بشه

    حالا چطور می شه فهمید که فرم فرزند باز هست یا نه ؟ این در حالیکه نمی شه از متغیر

    خاصی واسه این کار استفاده کرد یعنی با مقدار دهی متغیر خاصی فهمید که فرم فرزند باز

    هست یا نه چون ممکنه چندین فرم فرزند باز باشند و من یکی از انها رو ببندم

    لطفا من رو راهنمایی کنید

    با تشکر
    سلام دوست من.
    شما می تونید، یه لیست از فرمهای فرزندت که هم اکنون open هستند بگیرید.


    Dim formlist() As Form
    formlist =
    Me.MdiChildren
    Dim i AsInteger
    For i = 0 To formlist.Length - 1
    MsgBox(formlist(i).Text)
    Next


    در فریم ورک 1 شما می تونستید به نام فرمها نیز دسترسی داشته باشید یعنی با دستور


    MsgBox(formlist(i).Name )


    اسامی فرمها رو نمایش می ده اما در ورژن 2 متاسفانه یا خوشبختانه، یه متن خالی رو نمایش می ده.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با تشکر از همه دوستان

    ولی هیچیک از شما به سئوال دیگر من پاسخی ندادید

    چرا نمی شه کلید میانبر یک گزینه از منو رو یک حرف مثل c گذاشت

    برای این کار باید چه کرد؟

    اگر امکان پذیر نیست فکر کنم تنها راه همون استفاده از ایونت keydown فرم باشه

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •