نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال پارامتر به stored procedure با دیتاگرید

  1. #1

    ارسال پارامتر به stored procedure با دیتاگرید

    سلام. آیا راهی برای ارسال پارمتر به پروسیجر در دیتاگرید هست. منظورم اینه که من یک فیلدی در دیتا گرید دارم که (نتیجه محاسبات روی فیلدهای قبلی همان جدول است). که امکان اینکه بدون پروسجر این فیلد محاسبه شود وجود ندارد. به نظر شما من چطوری باید این کار را انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    اگه منظورت اینه که مقدار یه سلول در دیتاگریدت رو میخوای به عنوان پارامتر بفرستی اینطوری بنویس :
    System.Data.SqlClient.SqlParameter p1 = new System.Data.SqlClient.SqlParameter("@p1", this.dataGridView1[columnIndex, this.dataGridView1.CurrentRow.Index].Value);

  3. #3
    خیلی ممنون. ولی اگه بخوام برای چند سلول این کار را بکنم. باید چکار کنم؟ (منظورم اینه اگه در دیتا گرید چند سلول را به عنوان پارامتر بفرستم و خروجی پروسیجر را در سلول دیگه ای بریزم باید چکار کنم؟
    خواهش می کنم راهنماییم کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    خب میتونی چند تا پارامتر تعریف کنی و ستون های مختلف دیتاگریدت رو بهش پاس کنی، برای نوع خروجی هم باید مثل همونا پارامتر رو تعریف کنی ولی یه خط کد دیگه هم باید بهش اضافه کنی و اون خروجی بودن پارامتر هست، بدین صورت :
    p1.Direction = ParameterDirection.Output;

    در ضمن با همون کدی که در بالا بهت دادم میتونی به سلولهای دیتاگرید، پارامتر پاس کنی(فقط جاهاشون عوض میشه)

  5. #5
    با تشکر از راهنمایی های خوب شما ( hdv212)

    میشه به من بگید که این اطلاعات درباره دیتاگرید را از کجا بدست آوردید؟ چون من هیچ کتابی که این مطالب در ان باشد ندیدم. معمولا" کتابهای ADO.net فقط درباره وصل شدن به پایگاه داده صحبت می کنند.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Stored Procedure
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 00:54 صبح
  2. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 01:50 صبح
  3. stored procedure
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 15:50 عصر
  4. Stored Procedure
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 12:58 عصر
  5. ذخیره خروجی Stored Procedure در یک جدول
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •