نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از microsoft agent در دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rsheytoonak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    150

    استفاده از microsoft agent در دلفی

    چطوری میشه از agent در دلفی استفاده کرد من یه سری کد تو چند تا سایت پیدا کردم ولی جواب نمی ده متاسفانه تویه هر سایتیم که دربارش نوشته کپی از رویه همدیگه هست اگه میتونید راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rsheytoonak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    150
    بچه ها اینم کد استفاده از agent

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, OleCtrls, AgentObjects_TLB, StdCtrls;
    type
    TForm1 = class(TForm)
    Agent1: TAgent;
    Edit1: TEdit;
    Button1: TButton;
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure FormDestroy(Sender: TObject);
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    Agente: IAgentCtlCharacter;
    public
    { Public declarations }
    end;
    var
    Form1: TForm1;
    implementation
    {$R *.dfm}
    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Agent1.Connected := True;
    Agent1.Characters.Load('merlin', 'merlin.acs');
    // Associar o agente à vari?vel Agente
    Agente:= Agent1.Characters['merlin'];
    Agente.Show(0); // Aparecer 0-lentamente 1-instantaneamente
    // Encenaç?o de abertura
    Agente.Play('Greet'); // Cumprimentar
    Agente.Play('Announce'); // Anunciar
    Agente.Speak('reza', EmptyStr); // Falar
    Sleep(700); // Da uma pausa ao programa
    Agente.Speak('reza', EmptyStr);
    Agente.Play('RestPose'); // Descansar
    end;
    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    Agente.Hide(0);
    Agent1.Connected:=false;
    end;
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    Agente.Speak(edit1.Text,EmptyStr);
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : یک شنبه 07 مرداد 1386 در 07:01 صبح

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی در رابطه با Microsoft Agent
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:05 عصر
  2. using Microsoft Agent
    نوشته شده توسط win32api در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 10:44 صبح
  3. microsoft][odbc microsoft access driver] too few parameters expected1
    نوشته شده توسط taranom_e_baran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 13:21 عصر
  4. error microsoft][odbc microsoft access driver] too few parameters expected1]
    نوشته شده توسط taranom_e_baran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 11:05 صبح
  5. event for microsoft agent
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •