نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعریف آدرس در کد برنامه چگونه است؟

  1. #1

    تعریف آدرس در کد برنامه چگونه است؟

    با عرض سلام به دوستان برنامه نویس Borlandy:

    می خواهم از opendialog یا savedialog آدرس انتخابی از سوی کار بر را به داخل برنامه انتقال بدهم با توجه به خصوصیت آدرس که مثلا "E:\\PROGRAM FILES\\TABLE" است که باید حروف بزرگ و 2 Bbackslashباشد .
    لطفا کد برای این منظور را به من بگوویید.
    باتشکر

  2. #2
    سلام
    اگر میخواهید کل نام فایل به همراه مسیر را استفاده کنید:
    AnsiString FileName = OpenDialog1->FileName.UpperCase(); //FileName is temporary

    اگر منظورتون استفاده از این AnsiString به صورت *char هست ، که باید از متد ()c_str استفاده کنید.

    اگر هم صرفا" میخواین Path رو داشته باشین از دستور ExtractFileDir استفاده کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •