نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اتو کامیپلیت textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    اتو کامیپلیت textbox

    یکسری اسم داریم میخواهیم بازدن چندتا حرف اول بقیه اسم تایپ بشه کسی چیز سراغ
    داره؟

  2. #2

    اتو کامیپلیت textbox

    سلام

    http://www.devx.com/vb2themax/CodeDownload/19750

    http://www.gotdotnet.com/Community/U...a-09bc8fd2860b
    http://www.ncotech.com/downloads/AC_Setup.exe

    راستی اگر میشه اون بانک دیکشنری رو یه جائی آپلود کن :wink:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    مرسی از لینکها ولی من سورس کد میخواهم
    و فقط تکست باکس
    میل بده برات بفرستم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    182
    سلام

    آقا اگه میشه این بانک دیکشنری رو برای من بفرست

    ممنون

    pop@vahab.com

  5. #5
    اینم ایمیل من انشالله که زود بیاد
    shahriyarr2001@yahoo.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    حالا که ایتطوری شد سعی می کنم یه جایی upload کنم تا همگی استفاده کنید ولی جواب سوال من چی شد؟

  7. #7
    لینوکس عزیز کافیه به محض تایپ شدن چیزی توی TextBox بلافاصله کل متن موجود در TextBox رو با تک تک موارد مورد نظرت مقایسه کنی. البته به شرطی که تعداد موارد زیاد نباشه. یه چیز دیگه اینکه شما نگفتی لیست مورد نظرت کجا ذخیره شده. توی دیتابیس، توی رجیستری، توی یه فایل متنی، توی ListBox یا ... تا بهتر بتونیم کمکت کنیم.

  8. #8
    لینوکس عزیز کافیه به محض تایپ شدن چیزی توی TextBox بلافاصله کل متن موجود در TextBox رو با تک تک موارد مورد نظرت مقایسه کنی. البته به شرطی که تعداد موارد زیاد نباشه. یه چیز دیگه اینکه شما نگفتی لیست مورد نظرت کجا ذخیره شده. توی دیتابیس، توی رجیستری، توی یه فایل متنی، توی ListBox یا ... تا بهتر بتونیم کمکت کنیم.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    بهترین راه استفاده ار شحه هست یک مثال به vb برات گذاشتم امیدوارم به دردت بخوره
    'This project needs a ListBox, named List1 and a TextBox, named Text1
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Integer, ByVal lParam As Any) As Long
    Const LB_FINDSTRING = &H18F
    Private Sub Form_Load()
    With List1
    .AddItem "Computer"
    .AddItem "Screen"
    .AddItem "Modem"
    .AddItem "Printer"
    .AddItem "Scanner"
    .AddItem "Sound Blaster"
    .AddItem "Keyboard"
    .AddItem "CD-Rom"
    .AddItem "Mouse"
    End With
    End Sub
    Private Sub Text1_Change()
    'Retrieve the item's listindex
    List1.ListIndex = SendMessage(List1.hwnd, LB_FINDSTRING, -1, ByVal CStr(Text1.Text))
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    ممنون از لطفتون
    ولی من تکست باکس می خواهم یک چیزهایی را نوشتم ولی هنوز بعضی جاها می لنگه

  11. #11
    من با توابع api کار می کنم , امیدوارم مورد استفاده شما قرار بگیره

    ابتدا در رویداد textbox1_TextChanged آن TextBox که در حال تایپ در آن هستیم مقدار زیر را وارد
    کنید
    ListBox1.SelectedIndex = SendMessage(ListBox1.Handle, LB_FINDSTRING, -1, TextBox1.Text).ToInt64
    و بعد تابع زیر را هم به برنامه خود اضافه میکنیم

    Declare Auto Function SendMessage Lib "user32" (ByVal hWnd As IntPtr, ByVal msg As Integer, ByVal wParam As Integer, ByVal lParam As String) As IntPtr
    Const LB_FINDSTRING = &H18F

  12. #12
    بسیار سادست دوست عزیز یک کامپوننت در قسمت کام کامپوننت ها همان جایی که می توانید کامپوننتهای جدید را اضافه کنید به اسم Datagridcombobox وجود دارد که میتوانید آن را add کنید بعد از حالت simple آن مانند تکست باکس می توانید استفاده کنید حتی می توانید آن را مانند ظاهر تکست باکس کوچک کنید.اولین حرف را که نوشتید کلید سمت پایین ارو کی را بزنید ادامه کلمه را می آورد

    لطفا برای من هم بانک کلماتتون را بفرستید

    daryasalam@yahoo.com

    ممنون میشم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285
    سلام
    لطفا اگه براتون زحمتی نیست (که البته میدونم هست) بانک دیکشنری تون رو برای من هم بفرستید .
    یک دنیا تشکر مخصوص
    p_d_1382@yahoo.com
    شریف لطفی

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •