نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ADOQuery و FastReport

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    ADOQuery و FastReport

    سوال کرده بودم فرض کنید گزارشی می خواهیم مشخصات دانشجویان را چاپ کند و با تغییر قسمت where در SQL مربوط به ADOQuery آن دانشجویان را انتخاب کنیم که این انتخاب در زمان Runtime خواهد بود اما متاسفانه Fast Report این را نمی فهمد چه کار می شود کرد؟ آقای کشاورز جواب داده بودند که Fast Report با تغییر Query مشگلی ندارد اگر امکان دارد نمونه برنامه زیر را جهت پاسخ به این سوال تکمیل کنید یا راهنمایی کنید که بتوان با آن بصورت اجرایی آن را پیاده سازی کرد. با تشکر از آقای کشاورز که حداقل این امیدواری را بوجود آوردند که راه حلی دارد از بقیه انتظارات بیشتری می رفت

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    شما باید ابتدا جدول اصلی رو به فست ریپورت متصل کنید(اختیاری و برای راحتی کار ) و صفحه گزارشتون رو طراحی کنید . یا میتونید کوئری رو وصل کنید و در خاصیت SQL اون بنویسید
    SELECT * FROM Table1
    و خاصیت Active اونو True کنید تا بتونید همه فیلدها رو ببینید .
    بعد از اینکه فرم طراح گزارش رو تموم کردید و تست زدید اونوقت اگه از روش اول استفاده کردید جدول رو بردارید و گزارش رو به کوئری وصل کنید و اگه از روش دوم رفتید اون قسمت دستور SQL رو پاک کنید . حالا میتونید برنامه رو اجرا کنید و کاربر با هر مشخصات و در هر محدوده ای بخواد گزارش بگیره گزارش شما مشکلی نخواهد داشت

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    در جواب آقای احدی

    با تشکر
    من امتحان کردم نشد اگر امکان دارد یک نمونه برنامه بسازید و برایم به آدرس mahdizadeh_r@yahoo.com ارسال کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    در جواب آقای احدی نمونه برنامه

    آقای احدی من هم یک نمونه برنامه درست کرده ام اگر امکان دارد این را اصلاح کنید. نمونه برنامه در https://barnamenevis.org/attach...8&d=1185705563 است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210
    مرحله اول
    ابتدا یک دیالوگ رو فرم بسازید.
    این دیالوگ شامل یک لیبل ( شماره دانشجویی) و یک Editbox قرار دهید این EditBox در زمان
    رانتایم گزارش شماره دانشجویی را از ورودی میگرید یک دکمه باتون روی فرم جهت تأیید قرار دهید.
    یک EditBox دیگر در فرم قرار دهید و در تکست آن ' را قرار دهید در کد استفاده می شود ولی ویزیبل
    آن را فالس کنید که دیده نشود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210
    با کلیک بر رو باتون کد زیر را بنویسید.

    AdoQuery1.SQL.Clear;
    AdoQuery1.SQl.Add('Select * From T_Banks Where CodeDaneshgini='+Edit2.Text+Edit1.Text+Edit2.Text' );
    ')
    AdoQuery1.Active=True;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    مثال : جهت ورود پارامتر در حین طراحی گزارش

    فایل گزارش شما با اجازه شما ویرایش کردم لطفا فقط یک فرم بسازید و در مسیر داخل
    درایو دی پوشه استیودنت فقط با استفاده از فست ریپورت لود نمود و پرویو بگیرید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar r.rar‏ (1.9 کیلوبایت, 26 دیدار)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210
    فست ریپورت قابلیت های زیادی دارد بهترین قابلیت آن نسبت به RB استفاده از رابطه پدر و
    فرزندی در حین گزارش سازی است ولی RB این قابلیت را تا زمانی در حین ایجاد گزارش به شما
    می دهد که شما کد SQL آن را تغییر نداده باشی.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    قابلیت پدر و فرزندی راحت در FR

    بنده مطلب در رابطه پدر و فرزندی در حین اجرای گزارش ندیدم شاید هم هست من پیدا نکردم .

    فست ریپورت قابلیت های زیادی دارد بهترین قابلیت آن نسبت به RB استفاده از رابطه پدر و
    فرزندی در حین گزارش سازی است ولی RB این قابلیت را تا زمانی در حین ایجاد گزارش به شما
    می دهد که شما کد SQL آن را تغییر نداده باشی.

    Query1 , Query2 را در نظر بگیرید که دارای فیلد مشترکی به نام Code باشند.
    و می خواهید Query2 فرزند Query1 باشد کافیست Master شیی Query2 را به اولی وصل
    نمایید و در انتهای کد Query 2 کد زیر را بنویسی Where Code=:Code

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در گزارش گیری توسط adoquery
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 17:55 عصر
  2. کمک در مورد AdoQuery
    نوشته شده توسط chaalesh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 11:36 صبح
  3. پارامتر در adoquery
    نوشته شده توسط mmm_mirahmadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1385, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •