نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وضعیت کلید num Lock چگونه مشخص می شود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking وضعیت کلید num Lock چگونه مشخص می شود

    با سلام خدمت دوستان

    اگه دیده باشید تو بعضی از نرم افزار ها توی status bar وضعیت خاموش یا روشن بودن

    کلید های num lock,scroll lock ,caps lock رو با روشن یا کم رنگ کردن نام این کلیدها

    مشخص می کنند

    می خواستم بدونم چطوری می شه این کار رو انجام داد؟

    یعنی روشن یا خاموش بودن این کلیدها رو فهمید؟

    با تشکر

  2. #2
    سلام

    با این دستور برای NumLock وضعیتشو تعیین می کنی::
    IF Control.Iskeylocked(KEYS.NUMLOCK) = FALSE THEN
    ELSE
    END IF

  3. #3
    می تونی KeyPreview رو در فرمت true کنی و از keydown تغییر وضعیت کلید ها رو متوجه بشی
    البته نمیدونم وضعیت اولیه رو از کجا می شه فهمید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط odiseh مشاهده تاپیک
    سلام

    با این دستور برای NumLock وضعیتشو تعیین می کنی::
    IF Control.Iskeylocked(KEYS.NUMLOCK) = FALSE THEN
    ELSE
    END IF
    سلام دوست عزیز

    این کد شما برای من فقط روی capslock خوب و کامل جواب داد اگر به جای اون numlock

    یا scroll بنویسم فقط هی می گه روشنه در صورتی که خاموش هم می شه یعنی برای

    این دو به یک حالتشون فقط عکس العمل نشون میده

    در ضمن من این کدها رو که گفتید می زارم توی رویداد keydown از فرمم

    کدی هم که استفاده کردم اینه :


    if control.iskeylocked(capslock)=true then
    msgbox("on")
    else
    msgbox("off")
    endif

    مشکل چیه ؟

    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام
    علاوه بر مواردی که به وسیله خود وی بی می شه انجام داد و دوستان یه مثال ذکر کردند شما می تونید از توابع API جهت بررسی مورد فوق استفاده کنید.
    در ضمیمه برنامه ای هست که وضعیت چراغهای capslock و numlock رو به صورت چها وضعیت:
    روشن
    روشن و پایین نگه داشته شده
    خاموش
    خاموش و پایین نگه داشته شده
    بررسی می کنه.
    فکر میکنم یه نگاهی بندازید خالی از لطف نباشه.

    برای دوستانی هم که حوصله دونلود رو ندارن کدش رو می زنم:


    Const VK_NUMLOCK = &H90
    Const VK_CAPITAL = &H14

    PrivateDeclareFunction GetKeyState Lib"user32.dll" (ByVal nKey As Int32) As Int32

    PrivateSub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick

    SelectCase GetKeyState(VK_NUMLOCK)
    Case 1
    Label1.Text = "NUMLOCK IS ON"
    Case 0
    Label1.Text = "NUMLOCK IS OFF"
    Case -127
    Label1.Text = "NUMLOCK IS DOWN AND ON"
    Case -128
    Label1.Text = "NUMLOCK IS DOWN AND OFF"
    EndSelect

    SelectCase GetKeyState(VK_CAPITAL)
    Case 1
    Label2.Text = "CAPSLOCK IS ON"
    Case 0
    Label2.Text = "CAPSLOCK IS OFF"
    Case 65409
    Label2.Text = "CAPSLOCK IS DOWN AND ON"
    Case 65408
    Label2.Text = "CAPSLOCK IS DOWN AND OFF"
    EndSelect
    EndSub

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط programmermp مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    این کد شما برای من فقط روی capslock خوب و کامل جواب داد اگر به جای اون numlock

    یا scroll بنویسم فقط هی می گه روشنه در صورتی که خاموش هم می شه یعنی برای

    این دو به یک حالتشون فقط عکس العمل نشون میده

    در ضمن من این کدها رو که گفتید می زارم توی رویداد keydown از فرمم

    کدی هم که استفاده کردم اینه :


    if control.iskeylocked(capslock)=true then
    msgbox("on")
    else
    msgbox("off")
    endif

    مشکل چیه ؟

    با تشکر
    سلام.
    ببین من عین کدی رو که برات گذاشتم رو توی یه windows application کپی کردم و مشکلی وجود نداره...حالا برای راهنماییت بیا این کارو بکن ::
    1- KeyPreview فرمت رو True کن.
    2- در event مربوط به KeyUp فرمت این تکه کد رو برای NumLock بنویس(عینا کپیش کن):
    If Control.IsKeyLocked(Keys.NumLock) = TrueThen
    MsgBox("on")
    Else
    MsgBox("off")
    EndIf
    --------------------------------------------
    برای CapsLock فقط و فقط به جای NumLock بنویس CapsLock همین!
    ---------------------------------------------------------------------------
    برای ScrollLock هم فقط به جای NumLock بنویس scroll.

    فراموش نکن که Keys رو حتما بذاری . در ضمن ببین من توی KeyUp گذاشتم تا سیستم فرصت شناسایی کلید رو وقت بالا اومدن کلید داشته باشه.

تاپیک های مشابه

  1. نظرسنجی درباره Lock کردن رکوردها
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مهر 1389, 07:57 صبح
  2. چک کردن num lock
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1385, 18:31 عصر
  3. lock کردن داده ها در C#‎
    نوشته شده توسط aki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 02:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •