نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فرستان کلمه عبور به mail

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    فرستان کلمه عبور به mail

    با سلام
    دوستان من یه برنامه نوشتم که دارای نام کاربری و کلمه عبور هستش
    در زیر قسمتی کاربر نام کاربری و کلمه عبور مربوط به خودش رو وارد میکنه یه label به اسم
    "یاداوری کردن کلمه عبور" گذاتشتم حالا میخوام زمانیکه کاربر اینو زد کلمه عبور به emailی که قبلا در قسمت "تعریف کاربر جدید" وارد کرده ارسال بشه
    ممنون از راهنمایی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب ایمیل رو بخون. کلمه ی رمز ذخیره شده رو هم. بعد تو سایت سرچ کن. در مورد فرستادن میل زیاد بحث شده. البته مشکلاتی هستو اما من تونستم این کار رو انجام بدم. برای یک برنامه هک این کار کردم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    جناب خطیبی عزیز میشه بگید چطوری؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    یک TidMessage و یک Tsmtp را از صفحه ی INdy روی فرم بگذارید
    به توضیحات نوشته شده توجه کنید.

    Function SendMail:boolean;
    var
    IP,ss:string;
    begin
    if not form1.SMTP.Connected then
    begin
    ip:='';
    DetectHostIP(IP);
    form1.SMTP.Host:='mx2.mail.yahoo.com';
    form1.SMTP.Port:=25;
    form1.SMTP.Username:=''//a yahoo username;
    form1.SMTP.Password:=''//password of username above;
    form1.MyMessage.Body.Text:=//uour password that you want send.;
    form1.MyMessage.Recipients.EMailAddresses:=''// TO Address;
    form1.MyMessage.Subject:=datetimetostr(now);
    // TIdAttachment.Create(MyMessage.MessageParts,OpenDi alog1.FileName);
    Try
    try
    form1.SMTP.Connect(100000);
    form1.SMTP.Send(form1.MyMessage);
    Result:=true;
    Finally
    Form1.SMTP.Disconnect
    end;
    except
    Result:=False;
    end;
    end;
    if form1.SMTP.connected then form1.SMTP.Disconnect;
    end;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    ممنونم تستش میکنم

تاپیک های مشابه

  1. تنظیمات mail
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 16:44 عصر
  2. ارسال e-mail از داخل برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 14:56 عصر
  3. مشکل در فرستادن Mail به یاهو
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 08:12 صبح
  4. ارسال میل با ASP MAIL
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 10:58 صبح
  5. مشکل ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •