نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: FastReport - Class XX not found

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    Unhappy FastReport - Class XX not found

    من کلاس MyClass را از کلاس TFrxReport مشتق کردم و از اون توی برنامه استفاده می کنم. موقع گزارش گیری پیام می‌ده که :
    Class "MyClass" not found
    در حالی که گزارش را هم نشون میده. چطوری باید کلاسی که ساختم را به FastReport معرفی کنم ؟
    فکر می کنم یه ربطی باید به کلاس TfsRTTIModule داشته باشه !

  2. #2
    من منظورتون را متوجه نشدم ببینم از خود کلاس FrxReport مشتق کردید یا از کلاسهایی که در گزارش از آنها استفاده میشه مثلاً FrxView البته ببخشید برای اینکه مطمئن بشم پرسیدم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    از خود TFrxReport
    در واقع همون TFrxReport است با یه سری خصوصیات جدید که من برای همه‌ی گزارش هام لازم دارم

  4. #4

    Cool سلام

    فکر می کنم یه ربطی باید به کلاس TfsRTTIModule داشته باشه
    نه ربطی بهش نداره فقط در قسمت initialization یونیتی که کلاس را در آن تعریف کردید کد زیر را وارد کنید فکر کنم این قسمت یادتون رفته :
    RegisterClass(TMyClass);

تاپیک های مشابه

  1. control class,entity class,boundary class
    نوشته شده توسط ali643 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 15:22 عصر
  2. خطای DLL not found هنگام استفاده از کامپوننت Screencapture
    نوشته شده توسط amir_cpp در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 11:20 صبح
  3. field st not found
    نوشته شده توسط hamidehsadat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 20:09 عصر
  4. Servlet 2.2 API is not found in your Class Path
    نوشته شده توسط poopak در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •