نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با خواندن مقادیر دیتابیس وnull

  1. #1

    مشکل با خواندن مقادیر دیتابیس وnull

    سلام
    من برای خواندن مقادیر فیلدهای دیتابیس از کد زیر استفاده میکنم

    dr = cmd.ExecuteReader
    If dr.Read() Then
    Labelonvan.Text = dr("onvan")


    مشکل وقتی است که مقدار فیلد برابر با null باشد که در این صورت خطا میگیرد.
    چه راه حلی برای حل این مشکل وجود دارد(اگر نخواهیم از مقدار default استفاده کنیم و مقدار همان null باشد)

  2. #2
    به صورت زیر می تونی بنویسی :


    Labelonvan.Text = dr("onvan").ToString()


  3. #3
    از این کد برای صحت Null بودن استفاده کنید :


    if dr.IsDBNull then

  4. #4
    اگر هم میخای بریزی تو یک متغیر از نوع object استفاده کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط rtech مشاهده تاپیک
    از این کد برای صحت Null بودن استفاده کنید :


    if dr.IsDBNull then
    بهترین روش که سرعت اجرای خوبی دارد.
    اگر string تان را مدام استفاده میکنید و اگر null بود خودتان مقدار Nothing یا "" را در رشته بریزید.

  6. #6
    دوست عزیز متد ToString دقیقا همین کار را انجام می دهد لازم نیست برای هر متغیر یک بار شرط بنویسید !!!!

تاپیک های مشابه

  1. مقدار null
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 15:10 عصر
  2. رشته تهی یا null ؟
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 16:14 عصر
  3. آیا مقدار Null فضا اشغال میکند ؟
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 23:37 عصر
  4. قراردادن مقدار null در یک فیلد
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 17:43 عصر
  5. بررسی null بودن مقدار یک پارامتر خروجی
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •