نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Object reference not set to an instance of an object

  1. #1

    Object reference not set to an instance of an object

    سلام
    مشکل کد زیر چیه که ایراد زیرو میگیره

    Object reference not set to an instance of an object

    تو خط:
    ch=(bool)dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;

    int rc = dataGridView1.Rows.Count;
    bool ch = new bool();

    for (int i = 0; i < rc-1; i++)
    {

    ch=(bool)dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;

    if (ch)
    {
    emailaddress += dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value.ToString()+",";
    }

    }


    منمنونم

  2. #2
    یعنی داری روی چیزی که null کار مکنی

  3. #3
    وقتی به جای
    ch=(bool)dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;

    از
    ch=(bool)dataGridView1.Rows[1].Cells[0].Value;


    استفاده میکنم ch مقدار دهی میشه ولی وقتی از i استفاده میکنم این error ظاهر میشه

  4. #4
    شما اول باید چک کنی که مقدار value برابر null نباشه
    یکی از ساده ترین راههاش اینه:
    if(dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value!=null)
    ch=(bool)dataGridView1.Rows[1].Cells[0].Value;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    میتونی اول یه مقدار false به ch بدی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط almanden مشاهده تاپیک
    وقتی به جای
    ch=(bool)dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;
    از
    ch=(bool)dataGridView1.Rows[1].Cells[0].Value;
    استفاده میکنم ch مقدار دهی میشه ولی وقتی از i استفاده میکنم این error ظاهر میشه
    دوست عزیز!
    از خودت نپرسیدی که وقتی که تعداد روها صفره چی میشه؟

    این خط :
    bool ch = new bool();

    را پاک کن، چونکه هیچ فایده‌ای و یا ربطی به این مشکل نداره!

  7. #7
    دوست عزیز!
    از خودت نپرسیدی که وقتی که تعداد روها صفره چی میشه؟
    اتفاقا این تیکه رو چک کردند;)

  8. #8
    شما دارید مشکلو مشکلتر می کنید آقا شما با یک بار بازبینی دقیق برنامتون می فهمید که دارید روی یه چیز نال کار می کنید

  9. #9
    من توی Cell[0] از checkbox استفاده کرده بودم اما نمی دونستم وقتی تیک نخورده باشه null حساب میشه
    کدم حالا به شکل زیر درست کار میکنه

    int rc = dataGridView1.Rows.Count;
    bool ch=newbool() ;


    for (int i = 0; i < rc-1; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value != null)
    ch = (
    bool)dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;
    else
    ch = false;
    if (ch)
    {
    emailaddress += dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value.ToString()+
    ",";
    }

    }






    از همگی ممنونم

  10. #10
    من توی Cell[0] از checkbox استفاده کرده بودم اما نمی دونستم وقتی تیک نخورده باشه null حساب میشه
    احتمالاً هنگام ورود اطلاعات وقتی که مقدار گرفته شده false است مقداری وارد نمی کنی

    در خط زیر یک آیتم رو از دست دادی:
    for (int i = 0; i < rc-1; i++)



    for (int i = 0; i < rc; i++)

    یا
    for (int i = 0; i < =rc-1; i++)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 15:58 عصر
  3. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 04:25 صبح
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح
  5. Object reference not set
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1383, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •