نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چند تابع بانک رو لازم دارم لطفا جواب بدید.

  1. #1

    چند تابع بانک رو لازم دارم لطفا جواب بدید.

    1
    در دلفی چگونه میتوان بک
    combobox
    را به یک بانک اطلاعاتی متصل نمود به طوری که با باز شدن آن
    عناصر فیلد در آن باشد.وبا انتخاب هر یک اشاره گر فایل روی آن رکورد باشد
    2
    لطفا بنویسید در دلفی
    فرمان بدست آوردن تعداد رکوردهای بانک چیست؟
    در یک فرم با چند
    Tedit
    چگونه میتوان با زدن اینتر به
    Tedit
    بعدی رفت؟


    با تشکر از همه دوستاران دلفی. :roll:

  2. #2
    در ONKEYPRESS دستورات زیر را بنویس با کلید ENTERبه TEDIT بعدی می روی

    if (key = #13) then
    begin
    key:=#0;
    postmessage(screen.ActiveForm.Handle ,wm_nextdlgctl,0,0);
    end;

    تعداد کل رکوردهای بانک اطلاعاتی را بر می گرداند

    TABLE.RecordCount

  3. #3
    بجای ComboBox هم از DBlookupCombobox استفاده کنید .

  4. #4
    :roll:
    خوب moradiجون چه طوری اون رو به بانک مرطبط کنم تا جواب بده؟

  5. #5
    دو جدول دارید یکی listsource و دیگری datasource
    listsource را برابر با جدولی که میخواهید فیلدهای آنرا ببینید قرارداده و listfield را برابر با فیلد مربوطه , keyfield‌ فیلدی که میخواهید در datasource ذخیره کنید
    Datasource را برابر جدولی قرار دهید که میخواهید keyfield در آن ذخیره شود و Datafield فیلد مربوطه .
    اگر احیانا اطلاعات برگشی به Datasource را لازم ندارید میتوانید آنرا یک جدول غیر ضروری و یا در فیلد غیر ضروری از یک جدول قرار دهید .ولی باید حتما مقدار دهی کنید .
    ضمنا در موقع اجرا هر دو جدول باید open باشند.

  6. #6
    این کد را مثلا میتونی توی رویداد oncreate فرم بگذاری
    while not(Table1.Eof) do
    begin
    S1:=Table1.fieldbyname('Tel_num').asst ring;
    combobox1.Items.Add(S1);
    Table1.next;
    end;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •