نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: adovbs.inc

  1. #1

    adovbs.inc

    با سلام قبل از طرح سوال از توجه وپاسخگویی شما تشکر می کنم.
    من یک فرمی که مخصوص عضوگیری است را در هاست رایگانی گذاشته ام ولی هنگام submit به فایل adovbs.inc ایراد می گیرد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    از اکسس استفاده می کنی؟
    به چه خطی ارور میده؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    336
    نام این فایل رو تو Win خودت جستجو کن
    پیداش کردی
    کپیش کن کنار فایل Asp و بعد در ابتدای فایل asp از دستور زیر استفاده کن
    <!-- #include file="adovbs.inc" -->

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227
    این فایل adovbs.inc کار خواستی نمی کنه اقاجان
    خودت تو فایلت همانها را بنویس یا یک فایلی برای تعریف متغییر و یا ارتباطات ایجاد کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •