نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: GTK Compile Error

  1. #1

    GTK Compile Error

    با سلام
    بسته های زیر رو به صورت کامل نصب کردم روی ویندوز :
    Mingw
    GTK runtime
    GTK dev
    GTKmm runtime
    GTKmm dev
    و در حال حاضر با gcc به صورت کامل کامپایل انجام میشه .
    برای تنظیم GTK هم طبق این صفحه :
    http://www.gtkmm.org/docs/gtkmm-2.4/...ml/apes02.html
    عمل کردم . و همه چیز دست پیش رفت :
    بدین معنا که با زدن این دستورات خروجی های ذکر شده اجرا میشن :
    pkg-config --version
    pkg-config --modversion --cflags --libs gtkmm-2.4
    اما برای کامپایل یک برنامه که از GTK استفاده میکنه که طبق همون صفحه گفته از همچین دستوری استفاده کنید :
    g++ `pkg-config --cflags gtkmm-2.4` my_programs.cc -o my_program `pkg-config --libs gtkmm-2.4`
    به هیچ وجه این چیزا رو قبول نمیکنه و میگه چنین فایلی یا پوشه ای وجود نداره .

    برای مثال طبق این صفحه :
    http://www.gtkmm.org/docs/gtkmm-2.4/...html#id2541379
    چنین کدهایی :
    #include <gtkmm.h>

    int main(int argc, char *argv[])
    {
    Gtk::Main kit(argc, argv);

    Gtk::Window window;

    Gtk::Main::run(window);

    return 0;
    }


    رو با دستور زیر اجرا کردم :
    g++ simple.cc -o simple `pkg-config gtkmm-2.4 --cflags --libs`و خروجی زیر رو داد :

    g++: `pkg-config: No such file or directory
    g++: gtkmm-2.4: No such file or directory
    cc1plus.exe: error: unrecognized command line option "-fcflags"
    cc1plus.exe: error: unrecognized command line option "-flibs`"


    در ضمن فایلهایی که من دانلود کردم :
    http://belnet.dl.sourceforge.net/sou...11-win32-1.exe
    http://ovh.dl.sourceforge.net/source...11-win32-1.exe
    http://mesh.dl.sourceforge.net/sourc...nt-2.2.4-3.exe
    http://surfnet.dl.sourceforge.net/so...nt-2.2.4-3.exe
    http://ftp.gnome.org/pub/gnome/binar...e-2.10.8-1.exe
    http://gd.tuwien.ac.at/gnu/mingw/MinGW-3.2.0-rc-3.exe


  2. #2
    فکر نکنم به اون صورت کسی رو پیدا کنین که روی عمو بیلی GTK کار کرده باشه یا بکنه
    به نظر من ارزشش و هم نداره

  3. #3
    خوب منم قصد ادامه این کار رو ندارم . من بیشتر برای بررسی و تست این کارهارو میکنم .
    این یه نمونه اون هست .
    مثلا برنامه بعدیم مربوط به python میشه و pygtk .
    تا اینجا راحترین و ساده ترین کتابخانه ایجاد رابط کاربری جدا از سیستم عامل wxWidgets بوده .

  4. #4
    سلام دوستان من کمتر اینجا سر می زنم سرم با این gtk# گرمه خیلی چیز توپی هست ولی در مورد سوال شما من از gtk+ تو ویندوز تحت vc استفاده کردم که روش نصب gtk تو ویندوز رو هم قبلا تو پست های پیشین گفتم یه نگاه کن خوب جواب داده
    ...

تاپیک های مشابه

  1. Compile داخل برنامه
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 13:29 عصر
  2. مشکل در compile برنامه
    نوشته شده توسط kasmaii61 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 10:27 صبح
  3. compile کردن کدهای Asp
    نوشته شده توسط nafiseh_Sotoudeh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 11:17 صبح
  4. معنی Internal Error: L3169 چیست؟ (در هنگام Compile)
    نوشته شده توسط koosha system در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 13:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •