نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونگی اتصال به فایل Access Database با پسورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    Tick چگونگی اتصال به فایل Access Database با پسورد

    باسلام
    چگونه میتوان به فایل دیتابیس اکسس که بر روی آن پسورد قرار دارد وصل شد ؟

    :roll:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    به راحتی آب خوردن!
    Jet OLEDB:Database Password=******
    این یه تیکه را به connection string اضافه کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقای Linux کدی که نوشته اید نمیدانم پس وپیش شده یا من متوجه منظورتان نشدم .
    لطف کنید و ببینید کد زیر که نوشته ام درست میباشد ؟ اگر درست است که این کد در برنامه کار نکرد والی کد درست را بنویسید .
    من در دات نت تازه کار هستم بخاطر همین دیر میفهمم .

            Dim My_StrConnectionString As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\Data\Test.mdb;Database Password=123;"


    :shock:

  4. #4

    سلام

    به همین راحتی که در شکل زیر میبینید :

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقا مثل اینکه شما متوجه منظور بنده نشده اید.
    من میخواهم بوسیله کد نویسی این کار را انجام دهم .
    من روی فایل در نرم افزار اکسس پسورد میگذارم ولی میخواهم در کدنویسی موقع اتصال به این فایل پسورد را چک کنم.
    کدی را که در بالا نوشته ام آیا درست میباشد ؟
    باتشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    یعنی چی؟
    یعنی می خواهی پسورد از کاربر بگیری و بعد کانکت بشی؟
    در این صورت
    123 راباید در "" قرار بدی
    "123"

  7. #7
    باید از این استفاده کنی >

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _
    "Data Source=c:\somepath\mydb.mdb;" & _
    "Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword", _
    "myUsername", "myPassword"

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقا از هردوی شما متشکرم مشکل من حل شد .
    :lol:

تاپیک های مشابه

  1. پاک شدن اطلاعات در database access
    نوشته شده توسط format در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 13:14 عصر
  2. access database
    نوشته شده توسط setak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1384, 10:24 صبح
  3. ارتباط با Access database چگونه است ؟
    نوشته شده توسط sfm_designer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1384, 00:35 صبح
  4. asp + database + access +image
    نوشته شده توسط melissa در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •