نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: برنامه نویسی موازی

  1. #1

    برنامه نویسی موازی

    سلام به همگی دوستان
    من میخوام در مورد برنامه نویسی موازی بدونم و شروع به کار و برنامه نویسی توی این زمینه بکنم
    لطفاً اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه
    همچنین در مورد MPI Library کسی چیزی میدونه ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    معمولا برنامه‏نویسی موازی (که خودش یه بحث کاملا جداست) به Threading هم‏معنی گرفته می‏شه.
    البته هر دو بحث نسبتا بزرگن و خودشون شامل بحثهای دیگه‏ای میشن. مثلا میشه تو Threading مستقیما Threadها رو manage کرد و می‏شه Thread management رو به ThreadPool سپرد. تو برنامه‏نویسی موازی (Sync)، برنامه‏ها متدها (یا هر کد دیگه‏ای مثل Annonymouse methodها) رو اصطلاحا invoke می‏کنن.

  3. #3
    با تشکر از mohammad272005
    ولی من چیزی فراتر از یک توضیح می خوام ، من دنبال راهی برای آشنای با منطق برنامه نویسی موازی هستم و بعدس روشی برای پیاده سازی این علم ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    این مقاله میتونه کمکت کنه :
    http://www.codeproject.com/cs/threads/csharp.asp

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    کسی هست که بتونه بهم بگه این تیکه کد رو چطور می تونم بصورت موازی بنویسم؟
    می خوام هر سه حلقه موازی اجرا بشه
    int i,j,k;
    int a[10][10][10];
    int b[10][10][10];
    int c[10][10][10];
    for (i=0;i<10;i++)
    for(j=0;j<10;j++)
    for(k=0;k<10;k+)
    a[i][j][k]=b[i][j][k]+c[i][j][k];
    می خواهم این سه حلقه تودرتو موازی اجرا بشه و همه عناصر آرایه ها بصورت موازی با هم محاسباتشون انجام بشه
    کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟
    کمک بزرگی به من خواهید کرد اگی کمکم کنید

  6. #6

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    من با openmp توی ویژوال C++‎‎‎ 2011 برنامه نوشتم. حلقه های موازی و سریالش دقیقا یکجور پردانده مو بکار می گیرن و دقیقا هم یک زمان اجرا دارن.
    پردازنده من یک Intel core i3 هست این دو نمونه کد رو ببینید جفتش عیت هم اجرا می شن.
    for (i = 0 ; i < 10000 ; i++)
    for(j=0;j<1000;j++)
    printf("i=%d\n", i+j);
    و اینم کد موازی


    #pragma omp parallel


    {

    #pragma omp for collapse (2)


    for (i = 0 ; i < 10000 ; i++)
    for(j=0;j<1000;j++)
    printf("i=%d\n", i+j);


    }
    کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟

    خدا کمک کرد خودم فهمیدمش
    باید openmp رو اولی روی ویژوال استودیو راه اندازی کرد طریقه راه اندازی رودراین لینک گذاشتم

    آخرین ویرایش به وسیله sibooy : سه شنبه 03 اردیبهشت 1392 در 17:15 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    پروژه آخر ترم چ درسیتون هست باز؟
    تو تالار C++‎ مطرحش کنید براتون حلش کنن!
    نقل قول نوشته شده توسط sibooy مشاهده تاپیک
    من با openmp توی ویژوال C++‎‎ 2011 برنامه نوشتم. حلقه های موازی و سریالش دقیقا یکجور پردانده مو بکار می گیرن و دقیقا هم یک زمان اجرا دارن.
    پردازنده من یک Intel core i3 هست این دو نمونه کد رو ببینید جفتش عیت هم اجرا می شن.
    for (i = 0 ; i < 10000 ; i++)
    for(j=0;j<1000;j++)
    printf("i=%d\n", i+j);
    و اینم کد موازی


    #pragma omp parallel


    {

    #pragma omp for collapse (2)


    for (i = 0 ; i < 10000 ; i++)
    for(j=0;j<1000;j++)
    printf("i=%d\n", i+j);


    }
    کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟

  8. #8

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    در این پست هم روش نصب CUDA هم یک مثال از اون رو گذاشتم. هم برنامه نویسی موازی روی پردازنده های چندهسته ای با openMP رو با یک مثال گذاشتم.

    دوستان اگر نکته ای آموزشی چیزی در مورد برنامه نویسی موازی با پردازنده های چند هسته ای پردازنده های گرافیکی و چند پردازنده ای بلدید همونجا بذارید.

  9. #9

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    Parallel.For رو در Google سرچ کن.

  10. #10

    نقل قول: برنامه نویسی پردازنده های چند هسته ای

    سلام در پردازنده های چند هسته ای چه نوع برنامه نویسی هایی است کداش چجوریه تقریبا مثل 8086 یا خیلی فرق میکنه کسی میتونه کمک کنه؟ مقاله ای پی دی افی ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
    در مورد معماریشم میخوام بدونم کش ها و گذرگاهاش و برنامه نویسیش؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •