نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Move و Resize کنترلها بصورت RUNTIME توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    123

    Move و Resize کنترلها بصورت RUNTIME توسط کاربر

    چطور میشه این امکان رو به بعضی کنترلها(مثل TLabel یا TSpeedButton,...)
    داد که در زمان اجرا .کاربر بتواند اندازه یا مکان آنها را عوض کند؟

  2. #2
    سلام
    توسط خاصیت هاش مثلا : یک باتون و یک ادیت باکس روی فرمت بزار و کد زیر رو بنویس
    Button1.Height :=50;
    Button1.Width :=100;

    Edit1.Top :=100;
    Edit1.Left :=100;

    دو تکه کد بالا اندازه رو تغیر میده و کدهای پایین مکان رو :)
    موفق باشی.

  3. #3
    سلام
    توسط خاصیت هاش مثلا : یک باتون و یک ادیت باکس روی فرمت بزار و کد زیر رو بنویس
    Button1.Height :=50;
    Button1.Width :=100;

    Edit1.Top :=100;
    Edit1.Left :=100;

    دو تکه کد بالا اندازه رو تغیر میده و کدهای پایین مکان رو :)
    موفق باشی.

  4. #4
    با سلام
    اگر منظورتان از Move حرکت اشیا روی فرم اصلی در هنگام اجرای برنامه می باشد از کد زیر استفاده کنید

    procedure TForm1.Panel1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    const
    SC_DragMove = $F012;
    begin
    ReleaseCapture;
    panel1.perform(WM_SysCommand, SC_DragMove, 0);
    end;

    procedure TForm1.Edit1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    const
    SC_DragMove = $F012;
    begin
    ReleaseCapture;
    edit1.perform(WM_SysCommand, SC_DragMove, 0);
    end;


    این برنامه یک panel و یک editbox را در هنگام اجرای برنامه بوسیله Drag روی فرم حرکت می دهد

تاپیک های مشابه

  1. move
    نوشته شده توسط n_1366 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 23:48 عصر
  2. Resize کردن کنترل ها در Runtime
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 12:12 عصر
  3. غیر فعال کردن move و ...
    نوشته شده توسط twelve در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 16:54 عصر
  4. متد move
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 08:39 صبح
  5. نحو ه استفا ده از bach move
    نوشته شده توسط hbkor در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1383, 06:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •