نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ورود اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854

    ورود اطلاعات

    سلام


    ندونستن که عیب نیست


    آقا چه طوری تو دلفی 8 میشه یه سری اطلاعات رو به دیتابیس که ازنوع Sql server هست Append کرد
    یا اگه میشه یه مرجع که اینها رو گفته باشه زحمتشو بکشید

    مرسی
    شب خوش

  2. #2
    سلام
    یک راه حل مناسب و نه چندان سخت و بطور خلاصه:
    جهت اجرای یک "کوئری بدون پاسخ" میتونید از چیزی شبیه به این فانکشن استفاده کنید. فقط کانکشن استرینگ رو یادتون نره:


    procedure irExecuteNonQuery(SQL:string);
    var
    ConnetionString: String;
    Connection: OleDbConnection;
    MyCommand: OleDbCommand;
    begin
    ConnetionString := '...';
    Connection := OleDbConnection.Create(ConnetionString);
    Connection.Open;
    MyCommand := OleDbCommand.Create(SQL,Connection);
    MyCommand.CommandType := CommandType.text;
    MyCommand.ExecuteNonQuery;
    Connection.Close;
    MyCommand.Dispose;
    Connection.Dispose;
    end;

    حالا هر نوع "کوئری بدون پاسخ" رو میتونید اجرا کنید مثلا:

    irExecuteNonQuery('insert into ...');'
    Or
    irExecuteNonQuery('update ...');

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    مرسی علی آقا :wink:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    سلام
    علی آقا این Error رو میده
    نمی دونم واسه چی
    اما خیلی از خواصشو این ور اون ور کردم نشد که نشد

  5. #5
    سلام
    دوست عزیز دوتا مطلب هست:
    اول: کدی که من اینجا گذاشتم اگر خوب دقت کنید جهت استفاده در ران تایم آبجکتها رو ایجاد میکنه و عملی که شما برای استفاده از کد بنده در عکس ضمیمه انجام دادید کاملا اشتباهه. توجه کنید که آبجکتها در رانتایم ایجاد میشن و هیچ نیازی به درگ اند دراپ کردن در دیزاین تایم در اینجا نیست.
    دوم: چیزی که بنده فراموش کردم این که در یوزز این سطر رو هم اضافه کنید:


    uses System.Data,System.Data.OleDb

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    سلام علی آقا
    یه وقت نگی این چقدر گیر میده هاااااااااااااا :mrgreen:
    البته تو Sqlserver یک دیتابیس بنام test ساختم و تو قسمت Tableهم یک جدول به نام Table1 ساختم
    من تو مقدار ConnectionString اینو قرار میدم
    ConnectionString:='database=Test;hostname=Loac  l;Provider=SQLOLEDB;username=sa;password=123456789  ';

    حالا وقتی که میخوام اجرا کنم و مقداری را وارد کنم
    Connection.Open;
    گیر میده
    آیا نوشتن اینجوری ConnectionString درسته؟
    مشکل احتمالی کجاست
    مرسی عزیز
    شب خوش
    :kiss: :flower:

  7. #7
    سلام
    کانکشن استرینگ رو مانند چیزی که در زیر نوشتم اصلاح کنید. بنابر این فانکشن بصورت زیر در میاد:

    procedure irExecuteNonQuery(SQL:string);
    var
    ConnetionString: String;
    Connection: OleDbConnection;
    MyCommand: OleDbCommand;
    begin
    ConnetionString := 'Provider=SQLOLEDB.1;Data Source=localhost;Initial Catalog=test;Persist Security Info=False;User ID=sa';
    Connection := OleDbConnection.Create(ConnetionString);
    Connection.Open;
    MyCommand := OleDbCommand.Create(SQL,Connection);
    MyCommand.CommandType := CommandType.text;
    MyCommand.ExecuteNonQuery;
    Connection.Close;
    MyCommand.Dispose;
    Connection.Dispose;
    end;


    برای استفاده کردن از این فانکشن هم به این صورت عمل کنید برای مثال اگر اسم تیبل شما Table1 باشه:


    irExecuteNonQuery('insert into table1...');


    نکته: هیچ نیازی به Open کردن کانکشن توسط خود شما نیست، اگر دقت کنید کانکشن در فانکشن فوق Open میشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    سلام
    مرسی علی آقا بابات اینکه وقت می ذارید

    من این کوئری رو اینجوری می نویسم error میده
    irExecuteNonQuery('Insert into Table1(name,famil)values('Reza','amiri  ')');


    ولی اینجوری که مینویسم اجرا میشه مگه شکل صحیح همون بالایی نیست
    irExecuteNonQuery('Insert into Table1(name,famil)values("Reza","amiri  ")');


    هنوز موفق به insert کردن نشدم :cry:

  9. #9
    سلام
    در زبان پاسکال برای اینکه در یک استرینگ یک تک کوتیشن مارک رو بخواهیم داشته باشیم باید در محل مذکور دوبار تک کوتیشن رو تکرار کنیم. کد شما بصورت زیر میشه:


    irExecuteNonQuery('Insert into Table1(name,famil)values(''Reza'',''am iri'')');

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    :kiss: :kiss: :flower: :flower: :kiss: :kiss:
    مرسی علی آقا
    خیلی وقت گذاشتی :flower: :kiss:
    حالا یه مسئله که دارم بهش فکر می کنم اینه که برای نشون دادن فیلدها تو یک گرید باید در دیزاین تایم این کارو انجام بدیم یا در ران تایم

  11. #11
    سلام
    من به این صورت عمل میکنم:
    - طراحی ظاهر جدول و شکل نمایش فیلدها در دیزاین تایم
    - bind کردن دیتا در رانتایم

  12. #12
    یه سوال : چه جوری میشه که یه بانک اکسس رو آدرس دهی کرد یعنی مثلا در شاخه /data در
    شاخه مربوطه آدرس دهی کرد.
    البته یه تابعی پیدا کردم Request.MapPath(' '); ژیدا کردم ولی نمی دونم چه جوری میشه یه راهنمایی بکنین؟؟؟؟



    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •