نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال درمورد Css و MasterPage

  1. #1

    سوال درمورد Css و MasterPage

    سلام، هنگامی که از MasterPage استفاده می کنیم چطور برای صفحاتی که MasterPageFile دارند Css تعریف کنیم؟با توجه به اینکه توی این صفحات اصلا Head نداریم.

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    حالا فرض کنید در یک صفحه‌ی خاص نیاز به یک css داشته باشیم و چون این css در هیچ جای دیگری استفاده نمی‌شده، در master page قرار داده نشده باشد.
    یعنی در یک صفحه‌ی خاص که دارای master page است بخواهیم css وارد کنیم.

    حالا باید چه کار کنیم؟

  4. #4
    حدس میزدم این سوال پرسیده بشه!
    در این حالت فایل CSS باید به صورت پویا به تگ Header اضافه بشه.

    Dim myLink As New HtmlLink
    myLink.Attributes.Add("rel", "stylesheet")
    myLink.Attributes.Add("type", "text/css")
    myLink.Href = "myFile.css"
    DirectCast(Me.Master,myMasterPage).Header.Controls .Add(link)


    موفق باشید.

  5. #5
    سلام
    در صفحاتی که از master page استفاده می کنند در بالای صفحه source تگی به نام Page وجود دارد که property به نام StyleSheetTheme و Theme دارد که می توانید فایل css را به آن مسیر دهی کنید. فرق این دو گزینه رو حتما می دونید و لی برای اینکه نتیجه کار را در Design ببینید فایل css را به StyleSheetTheme مسیر دهی کنید :


    <%@Page Language="C#‎" MasterPageFile="~/userMasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="usersEditProfile.aspx.cs" Inherits="userPages_usersEditProfile"StylesheetTheme="cssThemes" %>

تاپیک های مشابه

  1. چگونه MasterPage ، قالب اش را از بانک بخونه !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 21:30 عصر
  2. اجرا نشدن کد های جاوا اسکریپت در masterpage
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 11:10 صبح
  3. مشکل با نمایش جاوااسکریپت در MasterPage
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 19:46 عصر
  4. مثالی از طرز استفاده از MasterPage ؟
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 20:32 عصر
  5. یک خطا از masterpage
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •