نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره عکس در SQL با VB.NET

  1. #1

    ذخیره عکس در SQL با VB.NET

    من نمی دونم چطوری یک عکس رو از طریق کدهای VB.NET در SQL.SERVER ذخیره کنم کدش رو بلد نیستم و همچنین
    cmd.Parameters.Add("@startdate", SqlDbType.DateTime)

    'cmd.Parameters.Item("@startdate").Value = DateTime.Parse(ListView1.Items.Item(i).SubItems.It em(4).Text)
    و نمی تونم یک سطر از listview رو که datetime هست رو convert کنم مرتب error میده ممنون می شم کمکم کنید....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام.
    وقتی یه سوال برای بار اول مطرح می شه همگی با ذوق و شوق جواب می دن. اما به مراتب که تکرار می شه، خیلی ها حتی تاپیک رو باز نمی کنن. لیک همواره قبل از ارسال تاپیک جدید، یه کوچلو سرچ بزنید ممکنه زودتر به نتیجه برسید.
    جواب قسمتی از سوالاتتون ر میتونید توی این تاپیک پیدا کنید.
    https://barnamenevis.org/showth...88%DB%8C%D8%B1

  3. #3
    باورکنید Search کردم اما به نتیجه ای نرسیدم مرسی از کمکتون واقعا ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    البته روش سرچ هم مهم هست اگه دوستان در یک بخشی که نمیدونم کجا میتونه باشه طریقه سرج رو هم بگن (مثلا چگونگی استقاده از کلمات کلیدی ) خیلی خوبه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط kkaajjaall مشاهده تاپیک
    باورکنید Search کردم اما به نتیجه ای نرسیدم مرسی از کمکتون واقعا ممنونم
    علاوه بر لینک کاربر saeed_rezaei میتوانید بهدو تاپیک زی هم مراجه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=73763
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=60966

    میگم یکی یک تاپیک آموزش سرچ کدن بزنه!!!!!!!!!!! (شوخی کردم بابا جدی نگیرید!)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •