نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف یک فیلد از DataSet

  1. #1

    حذف یک فیلد از DataSet

    با سلام
    اگه ممکنه دستور حذف یک فیلد از DataSet را برای من در این تایپیک قرار دهید
    مثلا AdoTable و یا AdoQuery

  2. #2
    آیا فیلدها بصورت استاتیک در دلفی ایجاد کردید (یعنی برای هر فیلد در دلفی یک Object بوجود آوردید)، و می خواید این Object را حذف کنید، یا اینکه می خواید فیلد را از جدول مربوطه در بانک حذف کنید؟
    برای حذف فیلد از بانک، می تونید از دستور SQL استفاده کنید، مثلا ALTER TABLE.
    برای حدف Object ایجاد شده در دلفی، می تونید آن شی را Free کنید.

    اما نمی دونم اصلا چرا باید همچین کاری بکنید و هدفتون از این کار چیه!!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    نه فیلدها بصورت Dynamic می باشند و من میخواهم بعضی از فیلد ها را که مورد استفاده ام نیست از لیست فیلد ها حذف کنم
    اگه ممکنه دستور آنرا در این تایپیک قرار دهید

  4. #4
    خب، اگر فقط نمی خواید فیلدهای اضافی در نتیجه کوئری نمایش داده بشند، می تونید از دستور SELECT ایی استفاده کنید که در آن بجای * از نام فیلدهای مورد نظرتون استفاده شده باشه، مثلا:
    SELECT Field1,Field2,Field3 FROM Table1
    بجای
    SELECT * FROM Table1


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    در شی ء Table می تونید Field رو در لیست فیلدها Invisible کنید. بنابراین در Grid ها و ... نمایش داده نمیشه.

    موفق باشید

  6. #6
    بابا من یه Query را که در برنامه هست را میخواهم بصورتی نمایش دهم که فقط یه سری از فیلدها را انتخاب کرده و بقیه را حذف کنم حق استفاده از دستور Select و نوشتن دستورات Query را هم ندارم بعنوان مثال شما اگر روی یه Query در مد Design دو بار کلیک کرده و سپس روی پنجره باز شده کلیک راست کنید و گزینه AddAllFields را بزنید تمام فیلدهای مربوطه به Query در پنجره باز شده نمایان می شوند من میخواهم در مد RunTime اینکار را بکنم و فیلدهای سفارشی را انتخاب نمایم آقای کشاورز جهت اطلاعات بیشتر میتوانید با من Chat کنید تا بیشتر برای شما توضیح دهم
    Email : Rasool_Keshtgar@Yahoo.Com

  7. #7
    ببین دوست عزیز، همانطور که قبلا هم گفتم، شما اگر به Query دسترسی دارید، می تونید فیلدهایی را که نیاز دارید در دستور SELECT بیارید. اگر حق تغییر در دستور SQL اون Query را ندارید، باید بگید برای چه کاری می خواید اون فیلدها نمایش داده نشوند؟ چون وقتی از طریق Query عمل نمی کنید، داده های آن فیلدها بصورت خودکار برای برنامه شما ارسال میشند و نمایش دادن یا ندادن محتوی آنها، تاثیری خیلی زیادی در کارایی برنامه نخواهد داشت. اگر می خواید بعضی از این فیلدها در DBGrid نمایش داده نشوند، می تونید برای هر ستون DBGrid تعریف کنید که چه فیلدی را باید نمایش بده.
    تا زمانی که دقیقا مشخص نباشه که شما به چه منظوری می خواید این کار را انجام بدید و دقیقا هدفتون چی هست، نمیشه کمک چندانی به شما کرد. پست قبلی شما هم هدف شما را بطور دقیق توضیح نداد!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. dataset
    نوشته شده توسط breceivemail در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 10:56 صبح
  2. ساخت سطر جدید در dataSet?
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 22:15 عصر
  3. دسترسی به محتوبات dataset از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:22 عصر
  4. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  5. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •