نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چند سوال یه تازه کار!

  1. #1

    چند سوال یه تازه کار!

    سلام خدمت تمام بر و بچه های این سایت!
    خوب من تازه با دلفی شروه به کار کردم یه چند مشکل کوچولو دارم البته قبلا با وی بی برنامه هایی نوشتم.
    خوب سوالات:
    1-ببینید من یه برنامه با دیتا بیس نوشتم که هنگام ست کردن database nameگزینه DBDEMOS
    رو انتخاب کردم و حالا برنامه خودم رو اجرای کردم اگه خواسته باشم این برنامه رو به کامپوتر دیگری منتقل نمایم (فایل اجرایی +دیتا بیس)مطمئنا اجرا نخواهد شد چون مسیر دیتا بیس در کامپیوتر افراد دیگر تغییر کرده .برای این مشکل چکار بکنم در ویژوال بیسیک که این زوری می کردم

    Data source=App.path +"\" + da.mdb

    2-چه زوری از اکتیو ایکس ها در برنامه خودم استفاده کنم؟من وقتی از منوی کامپوننت گزینه
    Import Activex.... رو انتخاب می کنم و اکتیو ایکس مورد نظر خودمو انتخاب میکنم و بر روی اینستال کلیک می کنم کادری میاد که از من ادرس یه پکیج رو می خواد اینجا چه کار باید بکنم
    چون برنامه من یه اپلیکیشنه و پکیج نیست.
    3-من چه طوری می تونم به یه دیتا بیس روی وب(دیتابیس اکسس یا پارادکس)از طریق برنامه ارتباط برقرار کنم؟بوسیله ado یا rdo?
    No Warez Activity
    ****Moderated****
    خوب دیگه نقدی سوال کردم که نقدی جوابمو بدین! :oops: 8) :wink:
    از همتون متشکرم!

  2. #2
    سلام
    در DatabaseName مسیر فایل DB رو وارد کن
    در TableName فایلهای DB لیست میشن

  3. #3
    سلام..
    1- این جا هم می تونی با استفاده از تابع getcurrentdir پوشه جاری را پیدا کنی.توضیحات بیشتر را از help دلفی بگیر.
    2- برای نصب یه active x احتیاج به فایل با پسوند ocx داری.

  4. #4
    ممنونم
    2- برای نصب یه active x احتیاج به فایل با پسوند ocx داری.
    می دونم عزیز من خودم چند تا اکتیو ایکس دارم برای نصب سوال کردم که البته راه حلش رو هم پیدا کردم
    از همه تون ممنونم


    ضمنا کسی کرک VCLSkin2.6 رو نداره؟

  5. #5
    اگه پیدا کردید مارا هم بی نصیب نکنید :oops:

  6. #6
    از کد زیر هم می توانی به جا یcurrentdir استفاده کنی چون اگر به هر دلیلی مسیر جاری برنامه عوض شد در currentdir هم عوض می شود ولی با دستور زیر مسیر برنامه هیچ وقت عوض نمی شود.
    ExtractFilePath(Application.ExeName);

    حاصل عبارت فوق را در یک متغیر string ذخیره کنید و هر جا که لازم بود از آن استفاده کنید.
    برای اتصال به یک دیتابیس که روی وب قرار دارد به جای (Server=(local می توانید IP کامپیوتر سرور را وارد کنید
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    ضمنا کسی کرک VCLSkin2.6 رو نداره؟
    NO WAREZ ACTIVITY :evil:

  8. #8
    برای اتصال به یک دیتابیس که روی وب قرار دارد به جای (Server=(local می توانید IP کامپیوتر سرور را وارد کنید
    موفق باشید
    چه طوری؟میشه بیشتر توضیح بدی؟
    ضمنا کسی کرک VCLSkin2.6 رو نداره؟
    جناب این همه توی این سایت دارن کرک درخواست می کنن به من بی چاره فقط زورت میرسه؟ :( :cry:

  9. #9
    اگر شما از طریق کامپیوتری به بانک وصل شوید که بانک آن روی همان کامپیوتر نصب شده مثلا اگر SQLServer روی یک کامپیوتر نصب شده و شما توسط همان کامپیوتر از طریق برنامه ای که نوشته اید به بانک متصل شوید، باید سرور خود را (Local) تعیین کنید ولی اگر می خواهید به بانکی متصل شوید که روی یک کامپیوتر دیگر است باید به جای local ، آی پی آن کامپیوتر را وارد نمایید. به هر حال هر کامپیوتر در شبکه دارای یک آدرس IP می باشد که شما با یافتن این آدرس، چه مستقیم چه با کد های برنامه نویسی، به جای Local قرار می دهید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •