نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن کاراکتر از روی کد آن در یک آرایه

  1. #1

    بدست آوردن کاراکتر از روی کد آن در یک آرایه

    سلام
    کد زیر را در نظر بگیرید:

    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < numberOfBitsInCurrentCharacter; i++)
    sum += extractedCharacter[i] * (int)Math.Pow(2.0, (double)

    (numberOfBitsInCurrentCharacter - i - 1));
    return (char)sum;

    در این کد ما مقدار ASCII یا UTF-16 یک کاراکتر را در آرایه extractedCharacter قرار داده ایم(یعنی هر عنصر این آرایه یا صفر است یا یک)

    و می خواهیم کاراکتر مربوطه را بدست آوریم.همینطور متغیر numberOfBitsInCurrentCharacter یکی از دو مقدار 8 یا 16 را بسته به اینکه

    کاراکترما از نوع ASCII یا UTF-16 باشد دارد.
    به نظر می رسد تابع سرراستی وجود داشته باشد که این کار را برای ما انجام دهد و نخواهیم این حلقه را بنویسیم. آیا کسی چنین تابعی را سراغ دارد؟
    متشکرم

  2. #2
    سلام.
    میشه بگید دقیقا دنبال چی هستید و می خواهید چی کار کنید؟

  3. #3
    با تشکر
    فعلا نیازم برطرف شد...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •