نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: محدودیت تعریف متغیر و فضای حافظه

  1. #1

    محدودیت تعریف متغیر و فضای حافظه

    با سلام
    من برنامه ای نوشته ام که مثلا 30 تا فرم مختلف دارد و در هر فرم هم حدودا 10 متغیر Integer و حدودا 20 String بصورت عمومی در هر فرم تعریف شده است.
    1- آیا تعریف متغیر در سرعت برنامه تاثیر دارد؟
    2- مثلا برای مسیر فایل اجرایی بهتر است یک متغییر عمومی در کل برنامه تعریف کنم و در فرم اول آن را مقدار دهی و سپس از آن متغییر استفاده کنم و یا در هر زمان که به مسیر فایل اجرایی نیاز داشتم از دستور ExtractFilePath(Application.ExeName) استفاده کنم؟ کدام بهتر است؟
    3- هر فرمی که باز میشود تعدادی متغییر دارد و پس از بسته شدن این فرم دیگر به این فرم و متغییرهای عمومی داخل فرم کاری ندارم, آیا با بستن فرم, مقدار فضایی که متغییرهای این فرم اشغال کرده اند, آزاد میشود؟
    4- برای آزاد شدن مقدار فضای اشغالی حافظه توسط فرمها و متغییرهایی که به آنها نیاز نداریم چه باید کرد؟
    با تشکر

  2. #2
    سلام،

    1. خیر
    2. روش دوم
    3. خیر
    4. نمونه فرم را از بین ببرید (آزاد کنید). یا با فراخوانی Free یا در OnClose قرار دهید: Action := caFree

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    procedure TDM1.ShowForm(FormClass: TFormClass);
    begin
    With FormClass.Create(Self) do
    Try
    ShowModal;
    Finally
    Destroy;
    End;
    End;

    این کد برای آزدا سازی و تخصیص حافظه!! فقط دقت کن چون دلفی در اول Project فرمها رو create میکنه اونا رو پاک کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •