نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ذخیره کردن در اکسس

  1. #1

    مشکل در ذخیره کردن در اکسس

    ببخشید دوستان من یک مشکل با اضافه کردن اطلاعات در دیتا بیس اکسس دارم یک صفحه وب دارم به زبان vb که به دیتابیس وصل شده و اطلاعاتی را در آن درج میکند اما در جدول دو رکورد تکراری ثبت میشود دوستان اگه میشه در این مورد راهنمایی کنید

  2. #2
    کد هایی که نوشتی رو اینجا بگذار تا بررسی کنیم!

  3. #3
    بفرما اینم کد مبوط به دکمه save لطفا راهنمایی کنید منو
    Protected Sub btnsave_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnsave.Click
    Dim cnAccess As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + Server.MapPath("~/app_Data/andisheye_no.mdb"))
    Dim cmdins As OleDbCommand
    Dim strins As String
    If cnAccess.State = Closed Then
    cnAccess.Open()
    End If
    strins = "insert into student(stno,name,lname,reshte,course,nomre) values (@stno,@name,@lname,@reshte,@course,@num)"
    cmdins = New OleDbCommand(strins, cnAccess)
    cmdins.Parameters.AddWithValue("@stno", txtstno.Text)
    cmdins.Parameters.AddWithValue("@name", txtname.Text)
    cmdins.Parameters.AddWithValue("@lname", txtlname.Text)
    cmdins.Parameters.AddWithValue("@reshte", dropreshtenum.SelectedItem.Text)
    cmdins.Parameters.AddWithValue("@course", dropcoursenum.SelectedItem.Text)
    cmdins.Parameters.AddWithValue("@num", txtnum.Text)
    cmdins.ExecuteNonQuery()
    If cnAccess.State = Open Then
    cnAccess.Close()
    End If



    End Sub

  4. #4
    کد های شما مشکلی نداره ! از Break Point استفاده کنید و ببینید آیا این رویداد دوبار فراخوانی میشه؟

  5. #5
    از break point هم استفاده کردم مثل اینکه وقتی این صفحه رو دیباگ میکنه و به این خط میرسه فقط یک رکورد اضافه میشه ولی وقتی دیباگ رو متوقف میکنم یک رکورد دیگه هم اضافه میشه من در جای دیگر صفحه با این جدول کار ندارم ولی نمیفهمم چرا اینجوری میشه

  6. #6
    نظر من اینه شاید خیلی منطقی نباشه ولی Visual Studio بعضی وقتی قاطی می کنه!
    شما یک صفحه دیگر بسازید
    و کد هاتون رو به اون صفحه منتقل کنید
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •