نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رند کردن اعداد صحیح !!؟؟

  1. #1

    Question رند کردن اعداد صحیح !!؟؟

    سلام
    راجع به رند کردن اعداد اعشاری تو سایت مطلب پیدا کردم ولی در مورد اعداد صحیح چیزی پیدا نکردم !

    میخواستم ببینم اگه بخواهیم مثلا عدد 35750 رو 36000 نشون بده یعنی تا سه رقم آخر رو رند کنه چیکار باید بکنم !؟؟

  2. #2
    تقسیم بر 1000 کن، بعد رند کن، بعد ضربدر 1000.

  3. #3
    ممنون از اینکه هم پاسختون صحیح بود هم سریع !!

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصقهان
    پست
    17

    نقل قول: رند کردن اعداد صحیح !!؟؟

    آقا دم شما گرم تو گل گیر کرده بودم بد جور

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: رند کردن اعداد صحیح !!؟؟

    دوستان من گفتم یه تاپیک جدید نزنم
    میخوام عدد دسیمالم رو رند کنم به دو رقم اعشار و درصورتیکه عدد مثلا 12 رو زدم همون 12 رو نشون بده
    الان از کد زیر استفاده مکینم اما 12 رو به صورت 12.00 نشون میده!

    round.decimal(x,2);

    درست کار میکنه اما میخوام اگه عدد مثلا 15 بود همون 15 خالی رو نشون بده نه 15.00

    کسی میتونه کمکم کنه؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Mozhdeh.Hemati
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    زمین
    سن
    35
    پست
    30

    نقل قول: رند کردن اعداد صحیح !!؟؟

    سلام،

    decimal n = عدد شما;
    textbox1.Text = n.ToString("#.##");

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای مهندسی معکوس؟؟
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:06 عصر
  2. برنامه چت ؟؟ :-؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:05 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •