نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش نتایج select در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Smile نمایش نتایج select در datagridview

    سلام به همه دوستان
    من تایپیک های مربوط به gridview رو مطالعه کردم اما مطلبی که کارم رو راه بندازه پیدا نکردم
    من تو برنامه می خوام نتیجه دستور select رو کاربر تو جایی مثله datagridview ببینه
    البته با شرایط زیر
    1-در ابتدا داخله فرم هیچ نشانه ای از datagridview نباشه
    2-بر طبق خواست کاربر بعضی از datagridview ها قابلیت edit یا delete داشته باشند
    3-تعداد رکوردهای نمایش داده شده توسط کاربر قابل تغییر باشد(یعنی قبل از نمایش .کاربر تعداد رو بتونه تنظیم کنه)

    کدی رو که نوشتم هم اینجا گذاشتم و سوالم اینه که چه شکلی باید کاملش کنم
    از لطفتون ممنونم
    private void show()
    {

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Data Source=taba;Initial Catalog=webdata;Integrated Security=True;");
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM Table2 WHERE id > 19";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Table2");
    DataView objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["Table2"]);
    //************************************************** *************

    dataGridView1.DataSource = objDataSet.Tables[0];
    dataGridView1.



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    -در ابتدا داخله فرم هیچ نشانه ای از datagridview نباشه
    از این کد در رویداد Load فرمت استفاده کن :
    this.dataGridView1.Visible = false;

    2-بر طبق خواست کاربر بعضی از datagridview ها قابلیت edit یا delete داشته باشند
    خاصیت edit رو که به صورت پیشفرض داره، ولی از این کد میتونی استفاده کنی :
    this.dataGridView1.AllowUserToAddRows = true;
    this.dataGridView1.ReadOnly = false;

    3-تعداد رکوردهای نمایش داده شده توسط کاربر قابل تغییر باشد(یعنی قبل از نمایش .کاربر تعداد رو بتونه تنظیم کنه)
    و اما برای این یکی، این لینک رو بخون :
    http://www.codeproject.com/cs/databa...ingResults.asp

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Red face

    hdv212 جان از لطفت ممنونم . کارم راحتتر شد اما به یه مشکل بر می خورم که نمی دونم چه شکلی باید اونو حلش کنم
    من می خوام نتایج(رکوردها) را تو datagridview نمایش بدم ام کدش را بلد نیستم
    کدی رو که نوشتم تو تایپیک اول هست
    می خوام بدونم بعد از ///////////////////////// رو چه شکلی بنویسم تا جوابی رو که می خوام بگیرم ?

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537

    dataGridView1.DataSource = objDataSet.Tables[0];

تاپیک های مشابه

  1. یک سئوال در مورد DataGridView
    نوشته شده توسط first_squit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 10:46 صبح
  2. نمایش نتایج select درdatagridview
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 22:57 عصر
  3. مشکل در بازیابی مقدار یک سلول در Datagridview
    نوشته شده توسط samprp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 10:39 صبح
  4. حرکت با اینتر در ستونهای یک سطر از DataGridView
    نوشته شده توسط masysh در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1385, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •