نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ مستقیم روی پرینتر

  1. #1
    مهمان

    چاپ مستقیم روی پرینتر

    سلام.
    چطور میشه مستقیما روی پرینتر پرینت گرفت؟‌ بدون استاده از Reportها؟
    دقیقا مثل داس (اول فونت فارسی رو ست کنم بعد پرینت کنم)؟

    ممنون.

  2. #2
    این سوال رو منم دارم اگه کسی میدونه جواب بده
    چطوری میتونم روی پرینترهای سوزنی فونت لود کنم

  3. #3
    سلام
    فکر کنم با دستورات زیر بتوان این کار را انجام داد

    PRINTER.BEGINDOC;



    PRINTER.ENDDOC;

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    اقای شفیعی شما کاملاً درست متوجه شدید، البته این بخشی از کاری است که شما باید انجام بدهید.
    دستور begindoc به شما امکان میدهد که به Canvas که یکی از پراپرتیهای متغییر سراسری Printer میباشد دسترسی داشته و با استفاده از دستورات TextOut ، DrawText و یا CopyRect و ... متون و تصاویر خود را به چاپگر انتقال داده و بعد از اتمام با دستور Enddoc به چاپگر بفهمانید که انتهای متن فرارسیده و آنرا به کاغذ انتقال دهد.

    در این زمینه قبلا هم جوابهایی داده شده است. :flower:
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    سلام
    برای این کار ابتدا باید یونیت Printers را در قسمت Uses اضافه کنید.
    بعد از آن می توانید با استفاده از
    اینم یه برنامه کوچولو که فکر کنم تا حدی کار با کلاس Printers رو نشون میده

    unit Unit1;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs,printers, StdCtrls;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    printr:TPrinter;
    begin
    Printer.BeginDoc;
    Printer.Canvas.Font.Name:='tahoma';
    Printer.Canvas.Font.Size:=48;
    Printer.Canvas.TextOut(60,60,'Hello World');
    Printer.EndDoc;
    end;

    end.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    آقای Vesal لطفا کد خود را با کد Code جدا کنید برای مثال :

    Procedure Test;
    Begin
    End;


    موفق باشید :flower:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •