نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از نام کنترلها در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    Lightbulb استفاده از نام کنترلها در زمان اجرا

    چند تا edit در زمان اجرا ساخته ایم. مقداری برای نام هر یک اختصاص داده ایم. چه جوری می شه اونا را با نام پیدا کرد و از بین برئ.
    من از fom.controls[i] استفاده کردم ظاهرا کنترلها پشت سزهم index نمی شن.
    راه چیست؟

  2. #2
    از متد FindComponent از کلاس TForm استفاده کنید. مثال:

    var
    Edit: TEdit;
    begin
    Edit := Form1.FindComponent('Edit1');
    if Assigned(Edit) then
    begin
    //Your code
    end;
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    ظاهرا کنترلها پشت سزهم index نمی شن.
    برای اصلاح این جمله می گویم. که از اندیس گذاری پویا استفاده می شود. وقتی شیئی حذف شد نمام اشیا از نو دوباره اندیس گذاری می شوند.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Zahraii
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    48
    آیا نام گذاری اونها قاعده خاصی داره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •