نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن فایل اکسل password دار

  1. #1

    باز کردن فایل اکسل password دار

    با سلام
    من وقتی میخوام یک فایل اکسل پسورد دار را از طریق کانکشن استرینگ با دستور زیر باز کنم نمیتونم
    کسی میتونه کمکم کنه!

    OleDbConnection1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=reports.xls;Extended Properties=Excel 8.0;Jet OLEDB:Database Password=1234"

  2. #2
    این یک نمونست . روش کار کن :

    PublicFunction OpenConnect() As ADODB.Connection
    Dim com AsObject
    com = New ADODB.Command
    Dim dbPath AsString
    dbPath = VB6.GetPath & "\" & "House.mdb"
    cnConnection = New ADODB.Connection
    cnConnection =
    New ADODB.Connection
    With cnConnection
    .Open(
    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data source ='" & dbPath & "'; Jet OLEDB:database password=123")
    EndWith
    EndFunction


  3. #3
    منم دقیقا همینو نوشتم ولی جوابی نگرفتم!!!
    کسی میتونه کمک کنه؟

  4. #4
    اکسل را نمیشه با این روش . این روش مال اکسسه!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884
    تا اونجایی که من میدونم فقط در حالتی که در اکسل یک provider table یا یک فضای نام (یعنی چند تا خونه رو به یک نام نامگداری کرده باشی) می تونی از طریق ODBC به اون دسترسی پیدا کنی.که مثلا این فضای نام معال همان Table در یک پایگاه داده است.
    در حالت پسورد دار بودن هم در هنگام باز کردن (در Connection string) باید پسورد رو بدی.
    مثال زیر یک Connection syring در VC است که کافیه به جای هر S% اون عبارت مورد نظرتو قرار بدی

    "Driver=%s;Dbq=%s;Uid=%s;Pwd=%s;"

تاپیک های مشابه

  1. محل ذخیره Password
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 23:50 عصر
  2. چطور گزارشی درست کنم از یک mdb که دارای password است
    نوشته شده توسط student در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 09:20 صبح
  3. password برای فولدر در شبکه بدون سرور
    نوشته شده توسط crazyfire در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1383, 01:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •