نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مقدار DBComboBox و عنوان آن

  1. #1

    مقدار DBComboBox و عنوان آن

    با سلام
    در فایل بانک اطلاعاتی Access چند فیلد Boolean و چند فیلد Number دارم و میخواهم جنسیت را در فیلد Boolean ذخیره کنم و اگر کاربر مثلا در DBComboBox گزینه مونث را انتخاب کرد مقدار این فیلد False و اگر مذکر را انتخاب کرد مقدار این فیلد را True کند .
    و یا در یک گزینه دیگر مثلا سطح تحصیلات در DBComboBox اگر گزینه لیسانس را انتخاب کرد عدد 2 و فوق لیسانس عدد 3 را در فیلد عددی مربوطه ذخیره کند.
    و این عنوانها بصورت مشخص ثابت است (مثلا مرد و زن).
    با تشکر

  2. #2
    در onchange مربوط به DBcombobox میتوانید کنترل لازم را انجام دهید بااستفاه از :
    DBComboBox1.ItemIndex
    آیتم انتخاب شده (اولی 0 دومی 1 و.....)
    DBComboBox1.DataSource.DataSet.FieldByName(DBC omboBox1.DataField) فیلد مربوطه یا هر فیلد دیگری هم میتوانید انتخاب کنید

  3. #3
    در ضمن حتما ثابتها را به این شکل تعریف کنید:
    const
    Male:boolean=true;
    Female:UnknownType=false

    :mrgreen: :mrgreen:

  4. #4
    از خاصیت Valuesدر آن استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب یکسری از آیتمهای DBComboBox و ذخیره در جدول اصلی.
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 05:01 صبح
  2. برای DBComboBox روی فیلدی که هستم رنگی نمی شود
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 12:19 عصر
  3. انتخاب یک مقدار از فرم دیگری برای DBCombobox
    نوشته شده توسط salmanuniversity در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 20:41 عصر
  4. DBCombobox با امکان نمایش بیش از یک فیلد؟
    نوشته شده توسط kheyri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 13:01 عصر
  5. پر کردن DBComboBox
    نوشته شده توسط یعقوب در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 بهمن 1382, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •