نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: selectفیلدهای هم نام

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    selectفیلدهای هم نام

    کد زیرو در نظر بگیریین

    Dim da AsNew SqlDataAdapter
    Dim dc AsNew SqlCommand
    Dim ds AsNew DataSet
    dc.Connection = cn
    dc.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    dc =
    New SqlCommand("exsp1", cn)
    da =
    New SqlDataAdapter("exsp1", cn)
    da.Fill(ds,
    "exsp1")
    TextBox1.DataBindings.Add(
    "text", ds, "exsp1.codd")
    که exsp1 روال ذخیره شدس که داخلش 1 select ساده و join روی 2 تا جدوله
    حالا اگه این 2 تا جدول هر کدوم 1 فیلیدی داشته باشن که هم اسم باشن مثلا هر دوشون name باشه و بخوایم توی 2 تا textbox مختلف این 2 تا فیلد رو ببینیم textbox ها رو باید چطوری binding کنیم؟؟
    یعنی اینطوری میشه در اصل که نمیشه!!!
    TextBox1.DataBindings.Add("text", ds, "exsp1.name
    TextBox2.DataBindings.Add("text", ds, "exsp1.name

  2. #2
    دوست عزیز . اولا که به سایت خوش اومدید
    دوم اینکه بهتره از این به بعد برای گذاشتن یه قطعه کد از بلوک کد استفاده کنید یعنی اینکه متن کدتون رو داخل تگ کد بذارید

    [code]



    Dim da AsNew SqlDataAdapter
    Dim dc AsNew SqlCommand
    Dim ds AsNew DataSet
    dc.Connection = cn
    dc.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    dc =
    New SqlCommand("exsp1", cn)
    da =
    New SqlDataAdapter("exsp1", cn)
    da.Fill(ds,
    "exsp1")
    TextBox1.DataBindings.Add(
    "text", ds, "exsp1.codd")




    TextBox1.DataBindings.Add("text", ds, "exsp1.name
    TextBox2.DataBindings.Add("text", ds, "exsp1.name


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    در هنگام نوشتن دستور SELECT اگر دو فیلد همنام بودند، میتونید از کلمه AS استفاده کنید، مثلا:

    SELECT tabl1.FFFFFF as FF11, table2.FFFFFF as FF22 FROM table1, table2

    پس فیلد اول بنام FF11 و فیلد دوم بصورت FF22 هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •