نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: adLockBatchOptimistic+ ارسال چند رکورد

  1. #1

    Cool adLockBatchOptimistic+ ارسال چند رکورد

    سلام
    من می خوام دو تا رکورد یک دفعه توی یک فرم به بانک sql ارسال بشه.
    از اشخاص متخصص خواهش دارم کمک و راهنمایی فرمایند.
    می دونم که از adLockBatchOptimistic باید استفاده کنم ولی چه جوری ؟ یه نمونه می خوام لطفاً!
    آخرین ویرایش به وسیله **sara** : دوشنبه 24 بهمن 1390 در 22:35 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055
    نقل قول نوشته شده توسط **sara** مشاهده تاپیک
    می دونم که از adLockBatchOptimistic باید استفاده کنم
    چرا باید؟؟

  3. #3

    یافتم

    برای اینکه توی سایت های خارجی و توی کتابی که در حال خوندنشم این طور گفته.
    در ضمن خودم جوابمو پیدا کردم. کلاً ممنونم که توجه کردین! این یک نمونه از ارسال چند رکورد در یک زمانه(برای کسانی که بعد از من به این مشکل برمی خورند):

    1. Create a new Active Server Pages (ASP) page, and paste the following code:<%
    Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    Set oRS = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")

    oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\Test.mdb"
    Set oRs.ActiveConnection = oConn
    'oRs.CursorLocation = adUseClient 'To resolve this issue, uncomment this line.
    oRS.CursorType = adOpenKeySet
    oRS.LockType = adLockBatchOptimistic
    oRS.Open "TestTableName"
    oRS.AddNew
    oRS("ID") = "10"
    oRS("Description") = "Testing adLockBatchOptimistic"
    oRS.Update

    oRS.AddNew
    oRS("ID") = "11"
    oRS("Description") = "Testing adLockBatchOptimistic"
    oRS.Update
    oRs.UpdateBatch
    oRs.Close
    oConn.Close
    Set oRs = Nothing
    Set oConn = Nothing
    %>


    2. Run the ASP page.


    برای بانک اس کیو ال هم زیاد با این فرق نداره.
    موفق باشید.
    راستی اگر روش دیگه ای هم هست بدم نمی یاد بدونم.
    ممنون!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •