صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 67

نام تاپیک: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    سلام دوستان و اساتید
    چهار فایل پی دی اف آموزش j2me به صورت تصویری آماده دریافت است.به ترتیب:

    http://v0rt3x.persiangig.com/j2me_netbean.rar

    http://www.mediafire.com/?12xduc0xtmq

    http://www.mediafire.com/?cnvtwv3ue25

    http://v0rt3x.persiangig.com/j2me_pdf4.rar

    موفق باشید.

  2. #2
    ممنونم بابت pdf های آموزشی خیلی خوب بود.

  3. #3
    خیلی جالب بود دستت درد نکنه
    منتظر بعدی هستیم

  4. #4
    عالی بود. دستت درد نکنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    با عرض معذرت
    برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید

  6. #6
    با تشکر بسیار

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362
    شماره 9 را از زیر دانلود نمایید :
    http://v0rt3x.persiangig.com/j2me_pdf9.zip

  9. #9
    کاربر جدید آواتار ezarriny
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    9
    لطفا نرم افزار netbean هم در پست بگذارید ممنون

  10. #10
    با سلام . کسی میتونه یه برنامه معرفی کنه که با نتبینز بشه تغییرش داد ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار zacaria
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    AZERBAYCAN
    پست
    51
    سلام
    ضمن تشکر
    مثل اینکه دو تا لینکی که rar نیستند پاک شدند.لطفا لینکشونو یه بررسی بکنید.

  13. #13
    لینکو اشتباه دادین تو PDF
    اینه
    http://developer.sonyericsson.com/si...2mesdkbeta.jsp
    آخه با این سرعت چطوری 75 مگ دانلود کنیم!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    Arrow

    نقل قول نوشته شده توسط REZADG مشاهده تاپیک
    میشه خودتون صوتی اموزش بدین اخه بیچارم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ايران سپاهان
    پست
    21
    من هرچه گشتم نتونستم نت بينز را پيدا كنم لطفا يه نفر لينك معتبر بده ممنون

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    41
    سلام در اولین بحث هم آموزش های دو و 3 و چهار دانلود نمی شن

  18. #18

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    سلام ، کسی میتونه برنام نویسی انتقال فایل رو با سوکت به زبان دلفی بفریه

  19. #19

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    با تشکر از آقای handinux برای pdf های خوبشون اگر می تونستن کارشون را ادامه بدن تا یک آموزش کامل و خوب از netbeans و j2me اینجا ارائه بدن خیلی عالی میشد

  20. #20

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    همچنان با اشتیاق منتظر آموزش 12 هستیم

  21. #21

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    داخل آموزش 5 صفحه 6

    public void commandAction(Command c, Displayable s)
    {
    if (c == cmExit)
    {
    destroyApp(true);
    notifyDestroyed();
    }
    }

    این کد هست
    آرگومان این تابع از کجا آمده؟آیا یک کلمه از پیش تعریف شده است؟یا اصلا" کل این متد مثل C#‎ از یک event ناشی می شود که اون C هم برای کنترل کامند ها می باشد؟

  22. #22

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    با سلام خدمت دوستان ... در اموزشها از نرم افزار netbeans استفاده شده ...

    ميخواستم ببينم ازكدوم نسخه استفاده كنم تا بتونم طبق روال اموزشها پيش برم ...

    در ضمن اولين نكته در اموزشها نشوته ي زير بود

    مشهود است که برای شروع کار باید قبل این نرم افزار را نصب و راه اندازی کرده باشید همینطور پک یاد
    شده مربوط به موبایل پروگرامینگ را که قبل در بلگ در مورد آن صحبت کردم بروی این نرم افزار سوار را

    کلیک کنید Netbean کرده باشید.خوب پس از همین حال شروع می کنیم.آیکون مربوط به اجرای نرم افزار
    اينجا منظور از پك كدوم پك هست ... از كجا بايد اون پك رو گرفت .... چه جوري بايد بر رويnetbeans سوارش كرد ؟؟؟

    لطفا دوستاني كه اين كارها رو كردن راهنمايي كنند

  23. #23

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    دوستان ... مديران اين بخش ... يعني هيچكس قصد جواب دادن نداره ؟؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    سلام دوست عزیز پک یاد شده mobility pack هست که باید روی netbeans5.5 سوار بشه کافیه netbeans5.5رو نصب کنید و پک رو هم اجراش کنید و خودش می دونه چطور نصب بشه.اگر netbeans6 استفاده کنید پک موبیلیتی روی خودش هست.ادرس بلاگ هم در محل امضا هست به ارشیو ماههای اول رجوع کنید

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    داخل آموزش 5 صفحه 6

    public void commandAction(Command c, Displayable s)
    {
    if (c == cmExit)
    {
    destroyApp(true);
    notifyDestroyed();
    }
    }
    این کد هست
    آرگومان این تابع از کجا آمده؟آیا یک کلمه از پیش تعریف شده است؟یا اصلا" کل این متد مثل C#‎ از یک event ناشی می شود که اون C هم برای کنترل کامند ها می باشد؟
    یکinterface هست که داره ازش استفاده می شه و آرگومانها رو داره.نمی دونم در سی شارپ معادلش هست یا نه

  26. #26

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    بله در سی شارپم هست اما این بیشتر شبیه event در سی شارپه

  27. #27

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    سلام
    من به مدت 2 سال روي برنامه نويسي موبايل كار كرده ام
    زمينه هاي كاري: godb- vbmobile-midletpascal-netbean
    اگه كسي نياز به كمك داره با من تماس داشته باشه.(en.hosseini@gmail.com(

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    52

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    شماره 7 و 9و 10 و11 :
    ERROR
    The requested URL could not be retrieved
    میده لطفا یه نیگا بندازین

  29. #29

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    متشکرم

    . دانشی که در سر بماند عقل را میپوساند .

  30. #30

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    فایل 8 دانلود نمیشود .
    با تشکر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    دوباره امتحان کنید
    هر خطایی گرفتید بزارید اینجا

  32. #32

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    ممنون از همراهی ها

  33. #33

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    آقا مرسی موفق باشی

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار miladnoori67
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    73

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    دوستان عزیز در این انجمن دکمه تشکر برای ارسال تشکرهای شما تعبیه شده. و بخاطر این هستش که تاپیک ایجاد شده 100% رسالت وجودی خودش رو ایفا کنه ... نه اینکه پر بشه از تشکر که هیچ مطلب آموزشی نداره.
    پس لطف کنید این کارو هم بخاطر خودتون و هم به خاطر دوستاتون انجام ندید.
    و از این به بعد از دکمه تشکر استفاده کنید.
    یک دنیا ممنون

  35. #35

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    خیلی مفید بود. مرسی

  36. #36

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    سلام
    من شماره 2و3 نمي تونم بگيرم

  37. #37
    کاربر جدید آواتار sara7_777
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    20

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    سلام
    شما توي آموزشاتون هيچ توضيحي در مورد با فايل ها ندادين.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    برای اطلاعات بیشتر می بایست به فروم مراجعه کنید.اطلاعات کاملی در مورد شیوه کار با فایلها موجود است:
    www.j2me.mrforum.net

  39. #39

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    عالی بود مرسی

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: آموزش گام به گام و تصویری فارسی

    آقایون سلام
    برای فایل های 4 به بعد ارور

    ERROR
    The requested URL could not be retrieved

    While trying to retrieve the URL: http://www.v0rt3x.persiangig.com/

    The following error was encountered:
    Connection to ***.**.**.*** Failed

    The system returned:
    (111) Connection refused

    The remote host or network may be down. Please try the request again.

    Your cache administrator is root.
    Generated Tue, 02 Feb 2010 11:05:12 GMT by microsoft.com (squid/2.6.STABLE21)

    ظاهر میشه

    لطفا پی گیری بشه

    در ضمن هی پست الکی ندید : خیلی خوب بود مرسی یا ... (دکمه تشکر پس هویجه)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •