نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فیلتر یا transition بر منو ها در asp.net 2.0

  1. #1

    فیلتر یا transition بر منو ها در asp.net 2.0

    سلام

    چطور میشه فیلتر ها یا transition ها را در منو های asp.net 2.0 ایجاد کرد ؟؟؟؟؟

    من در style کنترل menu یکی از فیلتر های microsoft را تعریف می کنم ، اما منو به صورت عادی باز میشه :


    <asp:MenuID="Menu1"style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Fade(du ration=2)"


    اگه بشه این فیلتر ها را بر منو ها در asp.net 2.0 اعمال کرد دیگه نیازی به استفاده از برنامه های دیگه برای ایجاد منو ها مثل Sothink یا Telerik نیست ، و میشه به صورت دستی منو های زیبایی ایجاد کرد .


  2. #2
    دوست عزیز میتونید داخل منو های Asp.NET از Template استفاده کنید ! در اون قسمت یک تگ Div بگذارید و هر فیلتری که می خواهید بدهید
    موفق باشید

  3. #3
    منظور شما استفاده از <DynamicItemTemplate> ، میشه لطفا بیشتر توضیح بدین و یا یک نمونه بگذارید ؟

  4. #4
    بله شما میتونید از <DynamicItemTemplate> و <StaticItemTemplate> استفاده کنید.

    یک نمونه منو براتون میگذارم تا کامل متوجه بشید :



    <asp:Menu ID="Menu1" runat="server" DataSourceID="XmlMenuDataSource" Orientation="Horizontal"
    StaticEnableDefaultPopOutImage="False" SkipLinkText="" DynamicEnableDefaultPopOutImage="False">
    <DataBindings>
    <asp:MenuItemBinding DataMember="Item" TextField="Name" ToolTipField="Tooltip" ValueField="MyID"
    NavigateUrlField="Url" />
    <asp:MenuItemBinding DataMember="SubItem" TextField="Name" ToolTipField="Tooltip"
    ValueField="MyID" NavigateUrlField="Url" />
    </DataBindings>
    <StaticItemTemplate>
    <table id="<%#Eval("value")%>" class="menu" onmouseover="HoverStyle('<%#Eval("value")%>')"
    onmouseout="HoverStyle('<%#Eval("value")%>')">
    <tr>
    <td>
    <a class="menulink" href="<%#Eval("NavigateUrl")%>" title="<%#Eval("ToolTip")%>">
    <%#Eval("Text")%>
    </a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </StaticItemTemplate>
    <DynamicItemTemplate>
    <table id="<%#Eval("value")%>" class="dpdn_menu" onmouseover="SubHoverStyle('<%#Eval("value")%>')"
    onmouseout="SubHoverStyle('<%#Eval("value")%>')">
    <tr>
    <td>
    <a class="menulink" href="<%#Eval("NavigateUrl")%>" title="<%#Eval("ToolTip")%>">
    <%#Eval("Text")%>
    </a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </DynamicItemTemplate>
    </asp:Menu>



    این منو به یک XmlDataSource بایند شده است .

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    می توانیداز
    a
    {
    float:left;
    width:98%;
    text-decoration:none;
    color:Transparent;

    padding:0.3em 0.6em;
    border-right:1px solid white;
    }
    a:hover {

    background-color:CornflowerBlue;
    filter:progid:dximagetransform.microsoft.wave(add= 'true', lightstrength=100, phase=0, strength=0, freq=1);}
    استفاده کنیدچون در روش بالا نمی توان از رویداد کلیک منو بصورت server control استفاده کرد.و نهایتاٌ از Ajaxاستفاده کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •