نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سئوال در مورد pascal هستش!

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12

    سئوال در مورد pascal هستش!

    سلام..
    من دارم یک برنامه با پاسکال مینویسم که کارش با لیستهای پیوندی و آریه های رکوردی هستش..........
    من تو قسمت آرایه های رکوردی به مشکل بر خوردم .. همینطور در نحوه فراخوانی یک متغییر از نوع آریه رکوردی در procedur به مشکل خوردم..
    اگر کسی در برنامه نویسی پاسکال و در زمینه لیستها وارد بود .. لطفآ جواب بده . چون من خیلی خیلی کارم عجله ایه...
    ممنون

  2. #2
    سلام
    خوب مشکلتون چیه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این قدر حرف زدی که یادت رفت مشکلت را بگی :wink:

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    12
    سلام ..
    ممنون از توجهتون .. اون مشکل قبلیه یکمی حل شد.. (هر چند که شما اصلآ نمیدونستید چی بود ) الان مشکلی که دارم اینه که چجوری اطلاعاتی رو که وارد برنامه میکنم نگه دارم تا دفعه دیگه بازم اونجا باشه.. البته میدونم با فایل میشه.. ولی تا به حال امتحان نکردم ببینم لیستهای آرایه ای رو هم میگیره یا نه..
    اینبار اگر مشکلو متوجه شدید کمک کنید لطفآ

  5. #5
    در حافظه بهر ترتیب که کار کنید ربطی به فایل ندارد
    ممکن است یک ارایه را در فایل قرار دهید یا یک متغییر یا لیست
    اما از روش زیر میتوانید اینکار را انجام دهید

    Type
    R=Record
    تعریف فیلد ها
    End
    Var
    F:File Of R;
    Rec:R;
    Begin
    Assign(F,'نام فایل')
    {$I-}
    Reset(F)
    {$I+}
    If IoResult=0 Then
    Begin
    While Not Eof(F) Do
    Begin
    Read(F,Rec)
    Insert(Rec) برای اضافه کردن رکورد خوانده شده در لیست
    Close(F);
    End;



    بهمین ترتیب برای نوشتن

تاپیک های مشابه

  1. pascal
    نوشته شده توسط yas1213 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 00:55 صبح
  2. pascal?
    نوشته شده توسط yalda909 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 00:15 صبح
  3. PASCAL help فوری
    نوشته شده توسط saeed_flash در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1385, 12:58 عصر
  4. صف ها در c,pascal
    نوشته شده توسط hi2bye در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 17:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •